Αυτός είναι ο μοναδικός πολιτικός που καταχειροκροτήθηκε από τον Λαό στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
KASIDIARIS-PARELASI

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ήταν ο μοναδικός πολιτικός που καταχειροκροτήθηκε στο Σύνταγμα.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτή ειναι η αλήθεια.

Χρόνια Πολλά.

oldphotoskasidiaris1418207097

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΦΑΓΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ………………………….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ΄΄ ΣΚΥΒΕΙ΄΄ Ο ΜΕΓΑΣ ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΑ ΄΄ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΜΠΟΖΟΥ΄΄ , ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ΄ΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ………………….ΟΥΤΩΣ ΄Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ……………………..

  2. βρωμαει τρυπιεs κυλοτεs….καπου εδω πρεπει να ειναι ο πλαστογραφοs αστρατευτοs μπουγατσαs κυδωνιατηs το πουλεν του περιστεροχεσμενου καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ ερωτυλου που ειχε συναψει σχεσειs με την αρραβωνιαστικια του γιου του…παρ’ολιγον διγαμου με την ζωηρη ξανθια με το εξωγαμο το μικρο σπυρο…και την Κορινθια ευειδηs γραμματεα πολλαπληs χρησεωs ελαφρωs μεταχειρισμενη με το πλαστο απολυτηριο λυκειου κ.κατακολοκοκκινου που την στειλανε στον βαψωμαλλια αγραματο χοντρο το υπερμεγεθη τρωκτικο τον βρωμομασονο…ο θωμαιδηs με τον γιατρο την ειχανε στο καλαποδι λενε στον ΛΑγΟΣ βεβαιωs βεβαιωs…

  3. Που τον ειδατε τον πολιτικο? Εγω εναν υποδικο καραγκιοζη φασιστα βλεπω που μεχρι το τελος του χρονου θα σκυβει στην μπουζου να μαζευει τα σαπουνια.

    1. Ωραια τα ειπες, αντε ξαναμπες στη τρυπα σου τωρα και τα υπολοιπα θα τα πουμε το βραδυ των ευροεκλογων και των βουλευτικων εκλογων.

  4. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΝΟΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  5. ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ.
    Να ετοιμάζονται οι προδότες και οι λοιποί να συναντήσουν τις παρθένες και τα πιλάφια. Ο ΑΛΛΑΧ μαζί σας.
    ΣΥΝΤΟΜΑ

  6. Αυτός είναι για Πρωθυπουργός τέλεια και παύλα.

  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΑΚΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΛΟΙ Η ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΖΗΤΩ!! Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΖΗΤΩ!! ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.

  8. Μπες μπροστα!!!!! Χρονια πολλα, καλη λευτερια απο την σαπια χουντα!

  9. Ανθελληνικες κατσαριδες…ερχονται εκλογες. Την αλλη μερα των εκλογων θα ξανακρυφτειτε βρωμιαρηδες ανθελληνες.

    1. Με εκλογες δεν υπαρχη λυση εχουν λαθροεποικια και νοθεια τη δεν καταλαβαινεις ακομα πιστευεις????…………………….οσο για αυτους την 3 θεση θελουν και θαχουν και τιποτε αλλο σιγα μην τους αφησουν για παραπανω ειναι καλα παιδια ποια και μας μειναν μοναχα δηλωσεις ενω η βρωμικη δουλεια ανθελληνικη δουλεια των αλλων……………. συνεχιζεται ανενοχλητα ολα τα παιρνανε ολα και χωρις αντιδραση……………………………………………………………………………………….

      1. Αν ανεβουν τα ποσοστα της χα στις επομενες εκλογες,παλι θα βρουν ή στην αναγκη θα δημιουργησουν κατι και θα τους απειλουν με φυλακη.Το πιστευω απολυτα αυτο, χωρις να υποστηριζω την χα.

  10. Χρονια πολλα , Γεια σου Ηλια λεβεντη !!!!
    Γεια σου μελλοντικε πρωθυπουργε μας , καμαρι μας , σε ακουμε και χτυπα δυνατα η καρδια μας!!!

  11. Μόνο Η Χρυσή Αυγή είναι Ή λύση για τούς φτωχούς Και τούς Έλληνες πολίτες.

  12. Και σε λίγο θα ανοίγουν οι φούρνοι ξανά απλυτε ετοιμαστειτε

  13. Απο τους γκομενους της χειροκροτηθηκε η αποτριχωμενη μπαλαρινα.

    1. Άντε γραμήσου ρε σιριζόπανε

    2. μωρη συριζα στον σφυριζα φλαμπουρανενα αντε σε καμια γκει παρελαση τσιρκο
      που θα μιλησεις κιολας,,,, πισω στη ντουλαπα γρηγορααααα

    3. Για νοσταλγους του Σταλιν,πως σου φαινεται;Διοτι η Παπαρηγα & ο Κουτσουμπας χαιρετουν με σηκωμενη τη γροθια.Τους τρυπιους,ληστες ΖΑΚ,τους εχετε εσεις.

  14. Λιάκο είσαι ηγέτης!!! Δήμαρχος Αθήνας Ηλίακας Κασιδιάρης για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

  15. Με νασιζιστική σβάστικα στο ένα χέρι και τα σατανιστικά ποιήματα του αρχηγού του στην τσέπη, ο αποτριχωμένος μπρατσαράς που ζει μέχρι τα σαράντα με τη μαμά του, φαντάζει ως ο φυσικός ηγέτης των ηλιθίων που αυτοπροσδιορίζονται ως ελληνες χριστιανοί πατριώτες. ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    1. Με την ισλαμοφασιστικη ημισέληνο στο ενα χερι και τα 400 δις που εκλεψαν απο τον Ελληνικο λαό στην τσέπη οι κιναιδοι ανθέλληνες προδότες που φιλοξενούν στις κρεβατοκάμαρες τους τον Αχμέτ και τον Μουσταφά , φαντάζουν ως οι φυσικοί ηγέτες των ελληνόφωνων γραικύλων που αυτοπροσδιορίζονται ως αντιφασίστες τζουτζέδες του συνταγματικού τόξου..ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ

    2. περισσότεροι από 900.000 Έλληνες και Ελληνίδες ζουν με την μαμά τους ή αναγκάστηκαν να ξαναζήσουν στο πατρικό τους σπίτι με την μαμα και τον μπαμπά τους λόγω κρίσης. ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      Ευχαριστούμε.

    3. H σβάστικα μπετόβλακα, υπήρχε αιώνες πριν τον Χίτλερ.Θα την καταργήσουμε επειδή την έκανε σύμβολο του?Αν ο Χίτλερ έκενε σύμβολο του την Ακρόπολη,θα την γκρεμίζαμε?Μπεεεεεεεεεεεεε κατσαπλιά..Κοιμάσε όρθιος γιδοπρόβατο.Κάτι άτομα σαν εσένα βούλιαξαν την πατρίδα μας.Υγ..Για την ιστορία ο Ηλίας έχει τατού το σύμβολο του Σλήμαν.Αντε για ύπνο τώρα σταλινοφασίστα καταπλιά..

  16. Αλεξανδρε….κουνα την καρκαλα σου μπας και συνερθεις, Δεν βλεπεις οτι εισαι ο μονος με αυτη τη λογικη εδω??? Δε καταλαβαινεις οτι δεν εχεις μυαλο να σκεφτεις λογικα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ?? Αλλιως αντε ψηφισε τις νδουλες σου τα τσυριζακια σου και τα ποταμακια σου. Ανθελληνας ψηφοφορος εισαι απο οτι καταλαβα.

  17. Κρίμα που δεν ψηφίζω πλέον στην Αθήνα. Θα τον ψήφιζα για δήμαρχο.Δώστε του μια ευκαιρία με την ψήφο σας. Όλοι οι άλλοι είναι λίγο πολύ γνωστό τι πρεσβεύουν. Τόσα χρόνια που ηγήθηκαν έφεραν την κατάντια και την παρακμή. Αυτές οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές. Χρειάζεται να δώσουμε το μύνημα του πατριωτισμού

  18. Μπράβο σε αυτούς που τον χειροκρότησαν Μπράβο και σε αυτόν

  19. Να σβήσει την σβάστικα από το μπράτσο του ο Φον Γιοσμάς!
    Έλληνες πατριώτες θέλουμε και όχι νοσταλγούς των Ναζί που κατέστρεψαν την Ελλάδα στην κατοχή!

    1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ , ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ…ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

    2. ρε τσογλανε ο φιλος σου ο τσιπρας φιλαει τα βρακια της μερκελ και σε κατεστρεψε ζωον,ανοιξε τα στραβα σου βλαμμενε

    3. Ανοητε η …σβάστικα…οπως την λες, ειναι αρχαιο Ελληνικό σύμβολο. Το βρίσκουμε χαραγμενο σε πολλα αρχαια αγγεία. Αν καποιος το χρησιμοποίησε για κακό σκοπό, δεν φταίει το σύμβολο μας.

    4. Η σβάστικα σαν σύμβολο υπάρχει χιλιάδες χρόνια πριν τον εθνικοσοσιαλισμό. Τη συναντάμε σε Έλληνες, Ινδούς, Ιάπωνες, Οκιναβέζους κλπ. Δεν νομίζω όμως πως έχει πως ο Κασιδιάρης έχει σβάστιγκα αλλά μαίανδρο.
      Ακόμα και να είχε όμως το φρόνημα δεν διώκεται στις δημοκρατίες.

  20. Λιακο εδωσες ολο το μηνυμα για τη μερα μεσα σε ενα λεπτο
    Ολα τ αλλα που ειπαν οι -δημοκρατικοι-ειναι φουμαρα

  21. Ηλια προχωρα σε θελει ολη η χωρα,Χρονια Πολλα Πατριδα

  22. ΛΙΑΚΟ ΖΟΥΜΕ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. Aφηστε μωρε τα δυστυχως και τις αηδιες, Το μονο πολιτικο Ελληνικο κομμα που βρισκεται αυτη την στιγμη στη βουλη ειναι η Χρυση Αυγη. Οσοι αισθανονται ακομα Ελληνες ας την ψηφισουν. Οσοι αισθανονται ψευτοελληνες ας μην την ψηφισουν.

  24. ΔΥΝΑΜΗ ΗΛΙΑ! ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

  25. Γιατί δυστυχώς; και πολύ καλά του έκαναν και τον χειροκρότησαν , είναι παλικάρι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ανθέλληνες προδότες ανώμαλους πολιτικούς.

Comments are closed.