Αυτός είναι ο λόγος που δεν ενημερώνουν για τις προληπτικές εξετάσεις πριν το εμβόλιο! Ο κίνδυνος που υπάρχει για τους ανθρώπους με θρομβοφιλία

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο και ειδικά της Astrazeneca, καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά θρομβώσεων που έχουν σημειωθεί. Ο κ. Χάτζος στην σημερινή εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” επεσήμανε για μια ακόμα φορά ότι θα πρέπει όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν να ενημερώνονται από τους γιατρούς τους τι εξετάσεις αίματος πρέπει να κάνουν.

Ένας απο τους αναγνώστες ακροατές, όντας αντιμετωπίζοντας και ο ίδιος πρόβλημα, αναφέρει γιατί δεν δίνονται και δεν λέγονται αυτές οι εξετάσεις.

“Η θρομβοφιλία ειναι ενα θέμα σοβαρότατο το οποίο ανακαλύπτουμε σε κάπως πιο μεγάλη ηλικία, εκτός απο τις γυναίκες που το ψάχνουν μετά απο 2-3 αποτυχημένες εγκυμοσύνες και κανένας δεν γνωρίζει αν ειναι ή δεν ειναι. Χωρίζεται σε ομοζυγώτες ( κληρονομικοτητα και απο τους 2 γονείς) και ετεροζυγώτες (κληρονομικότητα απο τον 1 γονέα).

Οι Ομοζυγώτες διατρέχουν κίνδυνο θρομβώσεων κατα 80% και οι ετεροζυγώτες κατα 20%. Και στις 2 περιπτώσεις χορηγούνται αντιπηκτικά και 15 νθημερο ελεγχο INR.

Tα αντιπηκτικά αυτά είναι σε καθημερινή βάση (sintrom ή salospir ή συνδιασμός) και επηρεάζεται απο την πράσινη διατροφή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ, λόγω της βιταμίνης Κ που περιεχουν.

Η θρομβοφιλία σημαίνει ότι κάποιου το αίμα πήζη πολύ πιο γρήγορα από ενός ανθρώπου που δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα. Και ναι, απαιτούνται αιματολογικές εξετάσεις ειδικευμένες.

Το κόστος αυτού του ελέγχου στο νοσοκομείο του Ρίο, στοίχιζε η συμμετοχή 250 € και τα αποτελέσματα έβγαιναν μετά από 10-15 μέρες. Γι’ αυτό και αποφεύγεται ένας τετοιος ελεγχος στην προ εμβολιασμου φάση!!!!!

Βεβαια η επιβεβαιωση του αν εισαι θρομβοφιλικος ή οχι απαιτει μετα απο αυτο τον ελεγχο και παρεκέντηση σπονδυλικης στήλης!!!!!

Εκτος αυτού του ελέγχου (προ του εμβολίου) υπάρχει ακόμα ενα θεμα ελέγχου που το περνανε στα ψιλα: Ειναι ο αλλεργιακός έλεγχος που αποτελει ενα παραγοντα αρνητικο απο το εμβόλιο. Την αλλεργικότητα που εχει η δεν εχει καποιος παλι ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!! αλλα δεν γινεται κανενας ελεγχος.

Μετα απο αυτα, προσωπικά απαγορευεται να κάνω το εμβόλιο (εχω ήδη μια ανακοπη απο θρομβο και ζω απο θαυμα και τυχη). ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!! Ο καρδιολόγος βεβαια που πλεον με παρακολουθει μετα την ανακοπη του 2019 μου λεει τα εξης:

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ!!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν κινδυνευεις απο το εμβολιο, φαντασου τι θα σου συμβει αν κολλησεις COVID. Μακαρια η οδος…..

    1. αν πηζει το αιμα με το εμβολιο με τον ιο θα καθαριζες σε μια μερα…
      αφου χτυπα τα αγγεια
      αρα για τετοια ατομα λυση το μρνα αλλα αυτο λενε οι ψεκες χαλαει το ντι εν ει… και βγαζεις ουρα

  2. Σε περίπτωση που μια επιχείρηση έχει 20 άτομα προσωπικό και ο Εοπυ ΔΕN καλύπτει τα σελφτεστ, ποιος πρέπει να τα πληρώσει;
    Ο εργαζόμενος ή ο εργοδότης;
    Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί υπάρχει.
    Ας μας απαντήσουν οι σφουγγοκωλαράκηδες των υπουργείων.

    1. Τα τεστ είναι για να δούν αν κάποιος κολλησε μερες πριν. Δεν αντικαθιστα τις αποστασεις την μασκα τον καλο αερισμο. Τα εμβολια ειναι ακρως χρησιμα, αλλα δεν θα πρεπει να εχουν καμια παρενεργεια.

Comments are closed.