Αυτός είναι ο δολοφόνος της Κυπαρισσίας – Αμετανόητος στον Εισαγγελέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pappoys

Την ώρα που η Κυπαρισσία θρηνεί και παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην δολοφονία του 39χρονου Κωνσταντίνου Καρυτινού

ιδιοκτήτη του καταστήματος «Γερμανός» μπροστά στα έντρομα μάτια δυο υπαλλήλων του, ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης δράστης του εγκλήματος οδηγήθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, όπου βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον εισαγγελέα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έδειξε να έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Κλασική περίπτωση λεβεντομαλακα πουστρογερου. Εκπαραθυροση τώρα από εκεί που τον κρατάνε

  2. Κριμα που χαθηκε μια ζωη.σκεφτηκε ομως κανεις σας μηπως ο νεος ειχε απαισιο χαρακτηρα και προκαλεσε με χυδαιο τροπο τον παπου ο οποιος τρελαθηκε και εκανε τη ζημια;;;;;δεν δικαιολογω το εγκλημα σε καμια περιπτωση.

  3. Ολοι λιγο – πολυ εχουμε βρεθει σε παρομοια θεση με τις εταιριες κινητης αλλα δεν σκοτωνουμε κοσμο….Για μερικα ευρω ενα βρεφος εμεινε ορφανο και ενα παλληκαρι πηγε στο χωμα απο εναν σκατοπουστογερο…….Τα τελευταια χρονια τα παπουδια εχουν ξεφυγει εντελως….Μολις πριν δυο μερες εσκασε η ειδηση για τον 83χρονο που βιαζε το εγγονι του!!!!!!!! Καθε λιγο και λιγακι ακουμε για καποιο γερο που βιασε παιδι…..Σε πολιτικες συζητησεις οι πιο φανατικοι και αδιαλλακτοι ειναι οι γεροι……Δεν σηκωνουν κουβεντα και στηνουν φασαριες σε σουπερμαρκετ, υπηρεσιες και μ.μ.μεταφορας………Αν δεν εχεις λεφτα να πληρωσεις ρε βρωμιαρη να μην εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ……Τα χρεη πρεπει να πληρωνονται…….Καντε ενα κοκτειλ με διαφορετικα εμβολια και ριχτε του ενα γερο μπολιασμα……….

  4. Το χερι του δολοφονου το οπλισε ο Μητσοτακης και ο ειδικοι λοιμωξιολογοι.

  5. Να κρεμαστεί στον Ισθμό για 72 μέρες οσα και τα χρόνια του και μετα μπλουμ!

  6. Όταν ένας κωλόγερος κομπλεξικός σε απειλεί ότι θα γυρίσει με όπλο ,καλό είναι να το παίρνεις σοβαρά και να λαμβάνεις τα μέτρα σου….γιατί είναι σίγουρα πιο επικίνδυνος και από επαγγελματία δολοφόνο….

  7. Μαλακογερος
    Σκέφτομαι τη μπουμπούκι ήταν στα νιάτα του.

  8. ΚΆΝΤΕ ΚΆΤΙ ΚΑΛΌ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΆΡΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ. ΈΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΜΎΤΗ. ΠΆΤΗΣΕ ΤΟ ΣΑΠΟΎΝΙ ΣΤΟ ΜΠΆΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ😉😉

  9. ρε τον μπαμπογερο φιλε παιδι του μπορουσε να ειν ο ανθρωπος που εφαγε ερε ψυχακιδες γεμισε ο τοπος απ την καραντίνα φούντωσε πιο πολυ η τρελα

  10. Να σαπίσεις στην κόλαση βρωμόγερε…Να καίγεσαι στην αιωνιότητα με φρικτούς πόνους..Να μη δεις ποτέ άσπρη μέρα..Καταραμένος να είσαι και να υποφέρεις στην ανυπαρξία..

Comments are closed.