Αυτός είναι ο γιατρός «μαϊμού» -Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Κοινοποίηση:
22062020gada003

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του «μαϊμού» γιατρού που είχε σκορπίσει τον θάνατο και εξαπατούσε συστηματικά δεκάδες συμπολίτες μας, πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες για την αντιμετώπιση ανίατων ασθενειών.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού , ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα την 16-6-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον: ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ Νικόλαο του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 8-2-1973 στα Λιόσια Αττικής.

22062020gada001

22062020gada002

22062020gada003

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Έχει να κάνει σεμινάρια μέσα στη φυλάκη..

  2. ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ.
    ΑΡΑ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

  3. Έχει να δηλωθεί το εξής, σε φωτογραφίες σήμανσης με λήψη από την αστυνομία, η τήρηση της διαδικασίας είναι συγκεκριμένη και πάντα για όλους απαιτείται να εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις. Είναι οριζόμενη βάσει νομοθεσίας. Ο εικονιζόμενος κακοποιός Νικόλαος Κοντοστάθης του Ελευθερίου και της Ελένης στις φωτογραφίες σήμανσης φορά παπούτσια που έχουνε κορδόνια και πιο συγκεκριμένα παπούτσια αθλητικά που έχουμε μεγάλου μήκους κορδόνια. Αυτό απαγορεύεται και δεν είναι όρος μόνο για αυτή τη διαδικασία στη σήμανση της Ελλάδος, αλλά είναι ισχύον και σχεδόν σε όλες τις αστυνομίες άλλων χωρών. Η αστυνομία βάσει δικαιώματος της είναι επιτακτική στο να εφαρμοστεί αυτό στους φωτογραφιζόμενους να μην φέρουν κορδόνια στα παπούτσια, και όσοι έχουν κορδόνια τα κορδόνια τους αφαιρούνται και μένουν χωρίς.
    Η αντιποίηση λειτουργήματος και επαγγέλματος ιατρού υφίσταται και διαρκεί όταν υπάρχουν άτομα αδαείς [κάποιοι δηλώνουν και επιχειρηματίες και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα ιατρό από ένα απατεώνα].

    Πολύ γνωστή περίπτωση απατεώνα κακοποιού είναι ο Απόστολος Μαλλάς κάτοικος Λεπτοκαρυάς του νομού Πιερίας που για πολλά χρόνια διέπραττε αντιποίηση λειτουργήματος κατασκευάζοντας με κεντητική μηχανή ή κλέβοντας το σήμα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζευς” τοποθετώντας αυτό το κεντητό επίσημο σήμα για μέλη μόνο σε μέγεθος κυκλικού δίσκου σουβέρ, στη αριστερή πλευρά της μπλούζας μαγειρικής με αυτοκόλλητο χρατς για να μπορεί όταν είναι ανάγκη και τον πιάσουν να το αφαιρέσει, αφού δεν ειναι μέλος της λέσχης αυτής και δεν τον γνωρίζει κανείς εκεί. Για να σε δεχτούν ως μέλος πρέπει να γίνει με εισήγηση από άλλα μέλη και να έχεις συγκεκριμένα επιτεύγματα και προδιαγραφές που ο απατεώνας αυτός δεν διαθέτει -επίσης γνωστός νευρασθενικός, φαντασιόπληκτος, μυθομανής, άσχετος από μαγειρική, τυχοδιώκτης, κάκιστος σαν χαρακτήρας, ψυχωτικός.

    Ο συγκεκριμένος είναι πολύ γνωστός στη εισαγγελία Κατερίνης και στη αστυνομία για σωρεία κακουργηματικών πράξεων σχολικής χρονιάς 2014-2015 στο ΙΕΚ Κατερίνης που τα παρέδωσε το 2015 σκόπιμα καθυστερημένα και αργά η ίδια η αστυνομία στη εισαγγελία Κατερίνης. Τα αδικήματα του τα κάλυψε η ίδια η αστυνομία προσποιούμενη ότι διαπράχτηκε από αστυνομικό της διεύθυνσης δίωξης, που στο τρέχοντα διάστημα τον έχετε δει αξύριστο από τη γενέτειρα του να εμφανίζεται ασταμάτητα σε τηλεοπτικές εκπομπές κάνοντας τον ειδικό. Στα αδικήματα του ειναι και αυτό της εξύβρισης και απειλής μαθητή δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης που απρόκλητα και αναίτια προσπάθησε με κόκκινο αυτοκίνητο (που οδηγεί τώρα γιατί το προηγούμενο Toyota Avensis χρώμα ασημί το άλλαξε πριν μαθευτούν οι πράξεις του) που οδηγούσε να τρομοκρατήσει, το έστρεψε προς το μέρος του και άρχισε και κόρναρε νευρικά, έβρισε, και διέφυγε τρέχοντας από απόμερους δρόμους μιας και δεν κυκλοφορεί σε πολυσύχναστες περιοχές.

    Ο απόφοιτος δημόσιας τεχνικής σχολής μαγειρικής ΟΤΕΚ Περαίας (τώρα δημόσιο ΙΕΚ) του υπουργείου τουρισμού με συνεχόμενη μεροληπτική πρόσληψη του από το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης τμήμα μαγειρικής, συνεχίζει να προσλαμβάνεται έως τώρα 2020 με σύμβαση από το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης. Πηγαίνετε να δείτε στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης που φιλοξενεί δήθεν μαθήματα ΙΕΚ Κατερίνης άμα φοράει αυτό το σήμα τι στιγμή που το κάνει χρόνια, και περιλαμβάνεται σε φωτογραφίες, βίντεος, και δια ζώσης τον έχουν δει 100αδες αυτόπτες μάρτυρες μαθητές και άλλοι πολίτες.

  4. Γιατρό ουρακοτάνγκο πρώτη φορά βλέπω…..μια φορά είχα δει στο τσίρκο…….ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή ο κ@@@λης !!!

  5. Οι καλόγεροι από πότε δίνουν παραπεμπτικά; Να δικαστούν και αυτοί μαζί του!!!!

  6. ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΑΛΑΝΙΑΡΑ ΜΑΙΜΟΥ…ΕΔΩ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΣΙΠΡΙΔΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΔΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΔΕΣ ΚΚΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΕ Κ Η ΜΑΙΜΟΥ….

  7. Με τόσο χρήμα που έχει πατικώσει θα έχει σουίτα μέσα και σε δυο χρονάκια θα είναι έξω για να συνεχίσει τη δουλειά.

    1. Σε κανα 6μηνο…Με ανηκεστο.Αν ξεραμε και τον δικηγορο του…

Comments are closed.