Αυτός είναι ο Έλληνας που αγνοείται μετά την κατάρρευση της 12όροφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι

Κοινοποίηση:
dcfa92ee66327052cc5401cf7a716d9c_L

Αγωνιούν οι συγγενείς του Αντρέα Γιαννιτσόπουλου με καταγωγή από την Ξάνθη, του οποίου το όνομα βρίσκεται στη λίστα των 156 αγνοουμένων μετά τη ξαφνική κατάρρευση της 12όροφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι. Η θεία του, η οποία αγωνιά για τον αγαπημένο της ανιψιό, προσεύχεται για ένα θαύμα.

«Παρακαλώ προσευχηθείτε για ένα θαύμα. Ο ανιψιός μου ήταν στο κτίριο του διαμερίσματος που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Παρακαλώ προσευχηθείτε να επιβιώσει. Από τώρα δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα» λέει η γυναίκα.


Στην εφημερίδα Wall Street Journal ο πατέρας του αγνοούμενου ομογενή, Κώστας Γιαννιτσόπουλος, 55 ετών, που βρίσκεται μαζί με την γυναίκα του και την κόρη τους ήδη στο Μαϊάμι ψάχνοντας για τον γιό τους στα νοσοκομεία και παρακολουθώντας τις έρευνες των σωστικών συνεργείων, δήλωσε:

«Περιμένω τους δύο καλύτερους φίλους μου – ένας από αυτούς είναι ο 21χρονος γιος μου. Είμαι συντριμμένος». Ο πατέρας είπε ότι είχε την ελπίδα ότι ο φίλος του και ο γιος του που είναι αθλητής, θα βρεθούν ζωντανοί. Συγχρόνως, όπως είπε, «προετοίμαζε τον εαυτό του για άσχημα νέα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είχαν ειδοποιηθεί από τό 2018 ότι τό κτήριο κινδυνεύει γιατί διαβρώθηκαν τά θεμέλια από παρακράτηση υγρών από τίς μπλοκαρισμενες υδρορροές αλλά αγνοησαν τίς προειδοποιησεις. Έχετε επισκεφθει τά υπόγεια τού περίφημου Πυργου τού Πειραιά ; Τό 2ο υπόγειο ίσως είναι (ήταν) ακόμη πλημυρισμενο από θαλασσινο νερό καί όπως λένε οί κακές γλώσσες έχει πρόβλημα στατικότητος ! Για αυτό παραμένει άδειο.

Comments are closed.