Αυτός είναι ο Άδωνης και οι… φίλοι του – Κόβουν αναλώσιμα από ασθενείς με διαβήτη!

Κοινοποίηση:
georgiadis

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κ. Μαρία με την υγεία του πεντάχρονου γιού της θέλησε να μοιραστεί μαζί μας. Και όλες ξεκινούν από την απόφαση του Υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη να κόψει αναλώσιμα από ασθενείς με διαβήτη τύπου 1.

Διαβάστε την καταγγελία:

“Είμαι μαμά ενός αγοριού 5 ετών ο οποίος έχει διαβήτη τύπου 1 από τα 3. Θα ήθελα να κάνετε γνωστό στον κόσμο και να φέρετε στη Βουλή το θέμα του ΦΕΚ της ντροπής . Το ΦΕΚ 89 το οποίο πήρε έγκριση από την επίσης κυβέρνηση της ντροπής και μας κόβουν αναλώσιμα όπως ταινίες και σκαρφιστηρες για τη μέτρηση.

Αγοράζουμε εμείς αυτά τα αναλώσιμα γιατί εννοείται δεν θα αφήσω το παιδί μου χωρίς να μετράω το σάκχαρο του πριν φάει ή όταν έχει υπογλυκαιμία ή υπεργλυκαιμία.

Αυτά βέβαια ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν είναι σε θέση να τα σκεφτεί … Μίλησα και με ΕΟΠΥΥ και με υπουργείο υγείας και δεν το παίρνουν πίσω.
Ζητώ τη βοήθεια σας. Να είστε πάντα καλά και να μην τους αφήνετε να κάνουν ότι θέλουν.
Σας ευχαριστώ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπουμπούκε τι έκανες μεσα στο υπουργικό γραφείο την Παρασκευή 26/4 με την Φαίη Κυριακίδου που μοιάζει με πρεζόνι; Τι δουλειά έχει στο υπουργείο υγείας καθημερινά η Μίνα Αρναούτη που ανεβάζει stories μέσα στο ασανσέρ του υπουργείου για να την δει η άλλη πατσαβούρα σου Χρύσα Φώσκολου που σε κρατάει με ροζ βιντεο μεσα απο το Υπουργείο Ανάπτυξης; Πάντως έχουν πολύ πλάκα τα τσοκαρα σου! Ειδικά αυτες τις μερες που η Μινα Αρναουτη κράζει το άλλο πορνίδιο σου Μαρίνα Μαράτου!

  2. Τι ψηφισαν ολοι αυτοι και το σοι τους? Τωρα πληρωνει το παιδακι για ολους σας. Ας προσεχαν τωρα. Και ειναι και πολυ αργα τωρα για δακρυα Στελλα. Εχουν βαλει παντου φρουρους του συστηματος ενω ελεγχουν και το συστημα ψηφοφοριας με ειδικο λογισμικο. Τωρα τη βαψατε εκτος αν γινει κατι κοσμοιστορικο. Μια νεα επανασταση αλλα αυτη τη φορα οχι ανεμακτη ,ενας θερμοπυρηνικος πολεμος κατι τελος παντων για να εξαφανιστουν ολοι και να το παμε απο την αρχη.

Leave a Response