Αυτοπροτάθηκε και… «κόπηκε» ο Σάκης Τανιμανίδης – Ήθελε να κάνει σποτάκι για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
sakis324 (1)

Ο Σάκης Τανιμανίδης αυτοπροτάθηκε για να κάνει σποτάκι για την ενημέρωση για το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, ένα σποτάκι που θα γινόταν στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας που έχει ξεκινήσει αυτές τις ημέρες, όμως… κόπηκε! 

Στο τελευταίο από αυτά τα ποστ πρωταγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έφτιαξε μόνος το βίντεο, το οποίο έγινε μεν viral αλλά έφερε και αντιδράσεις λόγω των προηγούμενων εμφανίσεων του νεαρού τενίστα σε τουριστικά θέρετρα χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας (μάσκα και αποστάσεις).

Εκτός αυτού του βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν και υπάρχουν στα σκαριά και άλλα βίντεο με πρωταγωνιστές σελέμπριτις από διάφορους χώρους που θέλουν να συμμετέχουν στην καμπάνια ενημέρωση του κοινού για τον ιό.

Ένα από αυτά τα βίντεο, το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα, είναι από την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Υπήρξαν όμως και βίντεο που δεν έγιναν ποτέ παρότι υπήρξαν επαφές με καλλιτέχνες και ανθρώπους του θεάματος, αγαπητούς ιδιαίτερα στη νεολαία. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά το project δεν προχώρησε για άγνωστο λόγο.

Μάλιστα κάποιοι σελέμπριτις αυτοπροτάθηκαν και προθυμοποιήθηκαν να ετοιμάσουν ή να συμμετέχουν οι ίδιοι σε κάποιο αντίστοιχο βίντεο, πριν μερικούς μήνες, με πιο γνωστό από τα ονόματα αυτά να είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, όμως η πρόταση απορρίφθηκε. 

Ο παρουσιαστής του Survivor ήταν από τους πρώτους ανθρώπους της τηλεόρασης που βγήκε δημόσια και ενημέρωσε πως είχε ασθενήσει από τον ιό, τον οποίο του μετέδωσε η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα, μία από τις πρώτες ασθενείς του covid-19 στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Kαηκες ρε νουμερο πια,σε χαντακωσε η κυλοτα, σε εκανε νουμερο και περιγελο.Ασε που αποδειχθηκες και παλιοπαιδο ,και αυτο φανηκε οταν πουλησες την παρεα σου για να βγεις εσυ μπροστα.Μπορει ο Ελληνας να τρωει σανο αλλα καποια στιγμη σκαει και στελνει στον αγυριστο οποιον νομιζει οτι ειναι νουμερο.

  2. Και οι δυο με υφος 100000 καρδιναλιων, σοβαροτητα, επαγγελματικοτητα………….. για να δειξουν τι??? Το απολυτο τιποτα…..και μετα η τουρκια, η γερμανια, η λολο μπριτζιτα και τα ουφος φταινε για την καταντια της ελλαδας……. συγχαρητηρια, ευγε

  3. Αυτός πάει ξεφούσκωσε… κάηκε το χαρτί του… δεν τραβάει η ομάδα …. πήρε πολύ ψηλά τον αμανέ και ο Έλληνας δεν είναι βλακας …

  4. Οι άνθρωποι με χρόνια νοσήματα συχνά έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τα βακτήρια ή τους ιούς.ξανα οποία δηποτε γρίπη πριν και μετά τον κορονοιο θα έχει αυτές τις συνέπειες για αυτή την ομάδα ανθρώπων..ζωααα… θεέ μου σωσε μας από τους βλάκες

  5. Βρε νούμερα και από την γρίπη χρήμα πάτε να βγάλετε.. προς ηλίθιους σανοφαγους…Οι άνθρωποι με χρόνια νοσήματα συχνά έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τα βακτήρια ή τους ιούς..ποίο λιανα για ποίο βλακες ακόμα.. δηλαδή οποιαδήποτε γρίπη η αρρώστια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ανοσοποιητικό σύστημα με συνέπεια τον θάνατο.. αυτό ισχύει και θα συνεχίσει να ισχύει πριν και μετά τον κορονοιο βλάκες ε βλακες.. αφήστε τούς διάφορους μαϊντανους να σας δουλεύουν πανηβλακες..

    1. Κι η αμορφωσιά, η αγένεια και οι ξερόλες, που με δυσκολία μοιράζουν δυό γαϊδάρων άχυρα, μάς έχουν κουράσει…

  6. Δηλαδή επειδή είναι κάποιος πετυχημένος σε έναν τομέα σημαίνει ότι θα τον ακούσουμε σε ότι και εάν πει..Υπάρχει λογική σε αυτό? Πόσο χαμηλού επιπέδου μπορεί να είναι ο κόσμος που αντιγράφει συμπεριφορές άλλων επειδή είναι γνωστοί ? Tα μούσια μαζί με την τραβεστοσύνη επιφέρουν εμετό ρε γελείε..

  7. Ο Λαζός μυρίστηκε χρήμα και είπε να μην το αφήσει και πάει χαμένο.

Comments are closed.