Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι τρόποι σερβιρίσματος σε εστιατόρια

Κοινοποίηση:
food87

Κάποια εστιατόρια φημίζονται για το καλό τους φαγητό και κάποια άλλα πάλι έχουν φτιάξει όνομα μόνο και μόνο γιατί ξέρουν πώς να εξυπηρετούν τέλεια τον πελάτη και ας μην ξεχωρίζουν για την κουζίνα τους.

Υπάρχει όμως και μια ειδική κατηγορία. Αυτή που έχει τέλειο φαγητό αλλά πραγματικά τα κάνει σαλάτα (με την κακή έννοια) στο σερβίρισμα. Όχι επειδή είναι κακό το σέρβις, αλλά γιατί προσπαθούν να σερβίρουν τα πιάτα τους με τρόπο αηδιαστικό.

Εκεί που πάνε να εντυπωσιάσουν τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε κάνουν να θέλεις να φύγεις τρέχοντας από το τραπέζι σου και να κάνεις μήνυση στον ιδιοκτήτη.

Υπάρχει μία συγκεκριμένη σελίδα με την ονομασία wewantplates.com η οποία βρίσκει τα πιο παράξενα πράγματα σε εστιατόρια του κόσμου και τα ποστάρει.

Σίγουρα οι άνθρωποι που σκέφτηκαν να σερβίρουν με αυτό τον τρόπο τα φαγητά είχαν όλες τις καλές προθέσεις του εντυπωσιασμού και της πρωτοτυπίας όμως από την άλλη όσοι τα είδαν από κοντά ήρθαν σε ακραίο σημείο εμετού.

Αλήθεια τώρα ποιος θεόμουρλος εκεί έξω σερβίρει το φαγητό σου μέσα σε παπούτσι ή σε λεκάνη τουαλέτας; Απίστευτο κι όμως πέρα για πέρα αληθινό.

Ακόμη κι από την οθόνη δεν είναι εύκολο να κρατηθείς και να μην αηδιάσεις στη θέα αυτών των “πρωτοποριακών” πιάτων.

Πραγματικά αξίζει να τα δεις μόνο και μόνο για την εμπειρία και την συνειδητοποίηση πως κάποιος εκεί έξω το βίωσε αυτό μπροστά του ενώ ήθελε να φάει και μάλιστα σε καλό εστιατόριο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

fuio43 fooshoe foopoi foody food87 food34-1 food5 food3 food2 food foi44 fo4 fioiud fioi3 fio3 fghoi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ. ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΕΦΑΛ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ.
    ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΑΘΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΨΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ

  2. Συμπερασμα: Φαε πιες σπιτακι σου κι αν νυσταξεις κοψε κι ενα υπνακο στο καναπε!

Comments are closed.