Αυτοί είναι οι πέντε συνοριοφύλακες που συνελήφθησαν για διακίνηση λ@θρομεταναστών

Κοινοποίηση:
1-2-1024x653

Το Evros-news.gr παρουσιάζει σήμερα δύο φωτογραφίες τους, με αλλοιωμένα φυσικά τα πρόσωπα τους, αφού δεν επιτρέπεται χωρίς απόφαση Εισαγγελέα η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. Από αυτές επιβεβαιώνεται, ότι οι πέντε έκαναν παρέα και μάλιστα οικογενειακή και εκτός της υπηρεσίας τους, αφού αποτελούσαν την “ομάδα των χοντρών” όπως τους αποκαλούσαν οι συνάδερφοι τους λόγω της σωματικής τους διάπλασης.

222-2

Στην βασική φωτογραφία είναι και οι πέντε κατηγορούμενοι με τις συζύγους τους σε κάποιο γλέντι. Στην άλλη είναι οι 4 από αυτούς, σε στιγμιότυπο πριν το 2020, μαζί με ανώτερο τους υψηλόβαθμο αξιωματικό (που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με όσα διαδραματίζονται τελευταία) σε κάποια εκδήλωση της Αστυνομίας.

1-2-1024x653

Μάλιστα, οι τρεις από τους τέσσερις είναι με πολιτικά, οπότε δεν αποκλείεται να έβγαλαν την φωτογραφία όταν κάποιοι εξ αυτών είχαν αποσπαστεί στην ΕΥΠ, επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (2018-2019), όπως πρώτο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Συνοριοφύλακες με μπυροκοιλιές; Αυτοί φαίνονται για κλασικοί ΠΑΣΟΚοι του 80 που έπιασαν μια θέση στο Δημόσιο και έγιναν πλούσιοι από τα “λαδώματα”, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα “λαδώματα” προέρχονται από λαθρό και τούρκους πράκτορες. Κανονικά πρέπει να κατασχέσουν τις περιουσίες τους και να τους αναγκάσουν να επιστρέψουν όλους τους μισθούς που έλαβαν και να τους κλείσουν και στην φυλακή για δεκαετίες! Μόνο έτσι πρέπει να γίνει με αυτούς γιατί μόνο προδότες φέρνουν μέσα στην χώρα μας αλλοδαπούς εγκληματίες που δολοφονούν, ληστεύουν και βιάζουν γηγενείς Έλληνες κάθε ημέρα που περνάει!

  2. ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;;;
    ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΩΣΑΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;
    ΑΡΑ Ή ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ Ή ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ!!!!
    υγ Μη φοβαστε και φάτσες να δούμε και να θέλαμε να τους……..φτύσουμε
    είπατε είναι μέσα, αρα δεν….δυνάμεθα!!!

  3. ρε του χοντρους… φαγανε, φαγανε , φαγανε….

  4. 200 κιλά μαλάκες ο καθένας,τρώγανε με δέκα μασέλες τα διορισμένα κοπρόσκυλα.

  5. ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΕ ΚΛΕΨΗΜΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ

  6. Από ότι βλέπω οι τέσσερις γιορτάζουν του Αγίου Μπουχεσίου του σαβουροτρ’ωγου, ουστ καθάρματα.

  7. Εγώ ένα θα πω το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι τίποτα αλλο

  8. Γιατί κρύβουμε φάτσες; Ή σε όλους ή σε κανέναν. Ο παπαντώνης π.χ. έγινε φίρμα και με φωτό, ενώ είναι ύποπτος τέλεσης κακουργήματος (όχι ένοχος, ούτε κατηγορούμενος ακόμα), εδώ έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και μάλιστα εδώ τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας με τις ενέργειές τους.

  9. Αυτα μας..φαγανε να κρυβουν τα μουτρα των αλητων και πασης φυσεως καθαρματων!! Γ@μω τους νομους σας καραγκιοζηδες , δεν βλεπετε που η εγκληματικοτητα εχει ξεπερασει καθε οριο.

  10. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΕΚΕΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ. ΑΓΙΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ. ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΩΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ , ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΙΧΑΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΜΕΜΠΤΟΝ , ΤΙ ΜΕΣΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ, ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    03/06/2023

  11. …..Αναιμικα μπουμπουκια τα κοβω! Δωστε τους τιποτα….βιταμινες και κανα κατισοσταρακι να στανιαρουνε! Γεια σας ρε…πατριωτες! Την εθνικη προδοσια καραλαμογια την ξερετε σαν κατηγορια και ποινη?

  12. αυτοί ποιοί; με μωσαϊκό; έτσι, να καλύπτονται οι επίορκοι εγκληματίες, έχουν και δικαιώματα χαχαχα

Comments are closed.