Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί που κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή

Κοινοποίηση:
pakistanoi-tromokrates

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα πρόσωπα των δύο Πακιστανών που κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και φέρεται να σχεδίαζαν χτύπημα σε εστιατόριο, ισραηλινών συμφερόντων, στου Ψυρρή.

Πρόκειται για τον 27χρονο Χαιντέρ, που διέμενε στην Ζάκυνθο, και τον 29χρονο Σάκι, που ζούσε στην Σπάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαιντέρ φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο, συντονίζοντας την ομάδα που αποτελούνταν από τον 29χρονο και άλλα τρία άτομα.

Ο 27χρονος και 29χρονος βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, τέσσερα και πέντε χρόνια αντίστοιχα.

Οι δύο συλληφθέντες ζούσαν στην επαρχία, απασχολούμενοι σε αγροτικές και οικοδομικές εργασίες, ενώ έρχονταν στην Αθήνα όταν αυτό απαιτούνταν, διαμένοντας σε καταυλισμό στα Λιόσια.

Διαβάστε και:

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ; ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ – ΜΟΥΦΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΤΟΡΟΓΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

  2. Αυτοί είναι ικανοί, το πολύ πολύ να πυροβολαγανε κανένα γέρο που λερώνει το μουστάκι και κάνει ψωνιστηρι στα ΚΤΕΛ .

  3. Πρώτα σαρία να τους βάλετε βεγγαλικά στον πισινό και μετά ότι απομείνει από τα υπόλοιπα μέλη επιστροφή πακιστανία με όλα τα καθάρματα που κυκλοφορούν ανενόχλητοι! Θα κλάψουν και ελληνίδες ερωτευμένες.

  4. Μοιάζουν σαν αδέρφια.
    Δεν φαίνονται τρομοκράτες.

  5. Τσιπροκούληδες του κεερφα, για ψάξτε μήπως τους δώσατε και σπίτι και επίδομα πριν τους βρει η μοσάντ. Οι προδότες του συνταγματικού τόξου θέλουνε τον Ηλία στη φυλακή και ειχαν ελεύθερο τον Χαιντέρ που θα έβαζε βόμβα! Δεν θα είναι πάντα η Μοσάντ για να τους βρίσκει τους τρομοκράτες. Ή Ηλία ή Χαιντέρ! Διαλέξτε.

  6. Το ερώτημα είναι γιατί ειδικά τους εβραίους.

  7. ΟΚ! Στη λαικη αγορα τους βρηκανε ? Κουλαρα κατι αλλο? Δεν σε βοηθανε και οι επιστημοναρες επικοινωνιολογοι σου, το ματαπα αλλα κωφευεις!

Comments are closed.