Αυτοί είναι οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ανθέλληνες που εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ με βαριοπούλες στην Εθνική Οδό

Κοινοποίηση:

Ενας 26χρονος αντιεξουσιαστής που είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2014 για τη κατοχή μιας χειροβομβίδας κι ενός καλάσνικοφ (είχε χρησιμοποιηθεί το 2012 σε επίθεση κατά αστυνομικών στην περιοχή της Φυλής) είναι ένας από τους τέσσερις επιβάτες ΙΧ που ακινητοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στο 33ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης. Στο ΙΧ εντοπίσθηκαν βαριοπούλες και είδη εξάρτησης (κράνη, φόρμες με ειδικές ενισχύσεις, μάσκες κλπ) που θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ ότι θα χρησιμοποιούντο σε οδομαχίες στην διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Δύο άλλοι εκ των επιβατών, ηλικίας 25 και 26 ετών, συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις του αναρχικού χώρου, ενώ ο τέταρτος είναι ανήλικος. Με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να μιλούν για μία έρευνα με σημαντικό παρασκήνιο που αφορούν τα σχέδια δράσης των συγκεκριμένων αντιεξουσιαστών.
Υπενθυμίζεται ότι την 1η Οκτωβρίου 2014 η ΕΛ.ΑΣ είχε εντοπίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι τον προαναφερόμενο οπλισμό και είχε προσαγάγει τέσσερα άτομα, ανάμεσα στους οποίους δύο γνωστοί αναρχικοί από τη Θεσσαλονίκη, για έναν από τους οποίους είχε εξετασθεί αν είχε σχέση με μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που έχει συλληφθεί. Επιπλέον τότε είχε συλληφθεί και ένας Αλβανός, που φέρεται να συμμετείχε σε ληστείες τραπεζών.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στην μπουζού να τελειώνουμε! Δικαιοσύνη είσαι εδώ;;;;; helloooooooooo

Comments are closed.