Αυτή θα την κλείσει κανείς μέσα για τις συνεχείς δηλώσεις μίσους της; Η χυδαία ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Αμβρόσιο

Κοινοποίηση:
1

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook εξέφρασε την ικανοποίησή της για την καταδίκη του πρώην Μητροπολίτη Αμβρόσιου από τον Άρειο Πάγο.

Δείτε τι έγραψε:

 
“Σήμερα είναι μια καλή μέρα για την Ελλάδα. Ο άθλιος Αμβρόσιος καταδικάστηκε οριστικά και αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο για ρητορική μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ με τον αντιρατσιστικό νόμο. Ο Αμβρόσιος-Αθανάσιος Λένης ο χουντικός ταγματάρχης της χωροφυλακής, αυτό το ον το γεμάτο μίσος για τον συνάνθρωπο, αυτό το βδέλυγμα του σκοταδισμού και της κήρυξης βίας, βρήκε επιτέλους τον δάσκαλο του από τη Δικαιοσύνη. Δεν έχει σημασία η ποινή, αλλά ο τεράστιος συμβολισμός της καταδίκης του.

(Αμβρόσιε, πρόσφατα με αποκάλεσες ‘ξετσίπωτη’. Τιμή μου και καμάρι μου μωρό μου).

Στη φωτό με το φιλαράκι του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

727254_f67cefd5f1-85b13ba76a959417

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Yπαρχουν καποιες διαφορες στην αισθητικη του λογου αλλα κυρίως στο ποιος λεει αυτα που λεει .
    Ο ενας ειναι ιεραρχης που οταν ειπε αυτα που ειπε για φτυσιματα ηταν εν ενεργεια μητροπολιτης . Σας ρωτω . Ο Χριστοδουλος θα ελεγε ποτέ « αν τους δειτε φτυστε τους ,δηλαδη θα προετρεπε τον κοσμο σε λεκτική ή εμπρακτη βια ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ . Ο σωστος ο ιεραρχης ,ο Χριστιανος θα ελεγε « ευχομαι να μετανοησουν αυτοι οι ανθρωποι » .Καταλαβατε ? —Εδω— και το βλεπω και στα σχολια πολλων απο εσας ,εχουμε μια ρητορικη μισους που σπρωχνει τον χριστιανισμο κοντα στον ισλαμισμο ( απο πλευρας ρητορικης λεω και εκφορας του λογου ) . Για την ακριτα τι να πω ? Δεν εχει καποιο θεσμικο ρολο ουτε νομιζω οτι επηρεαζει κομματια του πληθυσμου οσο ο Αμβροσιος , αρα δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια τι λεει ,απλος πολιτης ειναι ,λεει μια αποψη . Ο δε Αρειος παγος εφαρμοσε εναν αντι ρατστιστικο νομο , ο αρειος παγος δεν νομοθετει .

  2. Το θέμα είναι απλούστατον. Βάσει των χριστιανικών θρησκευτικών κανόνων, η ομοφυλοφιλία καταδικάζεται. Εάν λοιπόν, κάποιοι αριστεροί, θέλουν να δηλώνουν χριστιανοί, τότε ας ιδρύσουν μία θρησκεία βάσει των αντιλήψεών τους, καθώς είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους. Αλλιώς, αποδέχονται υποχρεωτικώς τις επίμαχες θρησκευτικές αντιλήψεις, ως έχουν. Τόσον απλούστατον είναι το θέμα.-

  3. Μα….έτσι απαντάνε πάντα οι ξετσίπωτες, ”τιμή μου και καμάρι μου”, ακριβώς επειδή είναι πράγματι ξετσίπωτες!!!

  4. ….άντε μετά.. αμφιεσμένε Αμβρόσιε…κάτσε καλά…Δεν είσαι μόνος…

  5. Δεν τη δικαιολογώ και βέβαια πρόκειται περί γυναίκες που τρέφεται από τέτοιες προκλητικές δηλώσεις αλλά τις έκανε και ο Αμβρόσιος τις βλακείες του.
    Λες και η εκκλησία σε αυτό το θέμα είναι αθώα περιστερά και δεν έχει διαφορετικούς στους κόλπους της.
    Επίσης όταν δίνει καταφύγιο σε κάτι απατεώνες τύπου ψευτογιατρού πέφτει στα μάτια του κόσμου.

  6. Τι μορφη ειναι αυτη,
    ουτε γυναικα μοιαζει ,ουτε ανθρωπος
    μαλλον σκοτεινη μορφη αποβρασματος της κολασεως,

  7. Σκυλα κομπλεξηκη και λυσασμενη ,μολις τη δωσανε λιγα δικαιωματα οι ομοιοι της
    ορμαει με λυσα και μανια να ξεσκισει και να κατασπαραξει τον δικαιο.
    Επειδη συνειδητα διαπρατετε την ανομια και την αμαρτια
    γιαυτο και περισσοτερο θα καταδικαστητε
    την ημερα της κρισεως και απ αυτους ακομη που κατακαηκαν στα Σοδομα και Γομορα.

  8. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε με ένα τίποτε, διότι δεν έχει σημασία τό τί λέει, αλλά ποιός τό λέει, μήν κάνετε τό λάθος, τής δίνεται αξία.

  9. εχει αναρωτηθει κανεις, γιατι ολοι αυτοι οι δηθεν προοδευτικοι, στηιζουν τους λοατκι με τοσο παθος?

  10. η ακριτα ειναι μια σκια του εαυτου της..καθε πνευματικοτητα που ειχε καποτε εχει φυγει και στη θεση της εχει μεινει μονο μια αθλιοτητα

  11. Είναι από τις περιπτώσεις που την φτύνεις και αυτή νομίζει ότι ψιχαλιζει,την βρίζουν και αυτή χαίρεται…την κόλαση την γεύεται από τούτη την ζωή δεν περιμένει να πάει στην άλλη,είναι να την λυπάται κανείς.

  12. Μόνο μία σύγκριση.Κυτάξτε τό ελληνικό ήρεμο πρόσωπο τού Σεβασμιωτάτου Αμβροσίου καί τήν ανώμαλη σκυλομουσούδα τής γριακουμούνας.
    Γιάννης

  13. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΑΖΟΛΑ ΝΑΖΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΗ…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ!ΑΜΗΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΥΡ/ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ

  14. Ποιος θα τολμησει μα τα βαλει μαζι της.Η κυρια ανηκει σε εναν στρατο που ειναι σε ετοιμοτητα εικοσιτεσσερις ωρες το εικοσιτετραωρο.
    Και ο νοων νοειτω.

    1. Ο Λαός όμως όταν φτάσει στο Αμήν δεν έχει φρένο μετά και για κει πάει άγρια το πράγμα πανελλαδικά

      1. Καλά άραξε στο καναπέ και σήκωνεσαι αργοτερα

  15. ΜΙΑ ΑΘΕΗ ΒΛΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΙΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΟ ΛΑΤΕΡΝΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ……

  16. Αυτην δεν την γ@μ@ει κανεις…,εχουν πηξει τα λαδια της,εχουν γινει γρασσο,εχει βραχυκυκλωσει τελειως…Μαλακιες λεει..

  17. Πόσο συσσωρευμένο μίσος και κακιά έχει μέσα της …. αλλά θα μου πεις η ίδια η ζωή την τιμώρησε….

  18. Ας είμαστε λιγότερο επικριτικοί με δαύτην. Η πίκρα τής ακληρίας, ειδικά για μια γυναίκα, είναι αφάνταστη..

    1. Έχει υιοθετήσει ένα παιδί,εδώ και πολλά χρόνια,τον Παύλο.

  19. ΑΥΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ Η ΛΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΕΛΑΣ ΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΑ!
    ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΡΡΩΣΤΗ !!
    ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΟ ΕΣΥ ΣΞΙΑ ΝΑ ΚΣΝΕΙΣ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΞΟΥΝ
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ
    ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΡΟΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΙΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ Η ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ

  20. Οι σχολιαστές σας είναι θρήσκοι τώρα ή έτσι πιστεύουν οι ίδιοι. Ένας θρήσκος λέει : ” μωρή βρωμιάρα ” “μωρή ψόφα”;;; Έχετε μεγάλο μίσος για να μιλάτε για θεούς και θρησκείες. Θυμίζετε λίγο Ισλάμ! Δεν αφήνετε καλύτερα τον Χριστιανισμό για ανθρώπους που έχουν περισσότερη αγάπη μέσα τους??

    1. Χαχαχαχαχ ελα ρε JesusNazi εσυ, μαθε μας αγαπη ! Για δε μας αγαπας οπως ειμαστε ; ..και μας σχολιαζεις ; ..και θες να μας βαλεις στον ισιο δρομο της αγαπης..
      τζουτζουκακι μου

    2. Αυτά τα λέγανε οι προδότες και οι ανθέλληνες επί τουρκοκρατίας και τα κεφάλια τους πριν την οριστική νίκη της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας μπούλη ξες τι απέγιναν ? Πυραμίδα σχηματίστηκε , φαντάσου πόσα ήταν τα τουρκικά σκυλιά που πάντα έκαναν πριν φάνε την τσαπού την προπαγάνδα του αιώνα όπως και τα αδέρφια τους τα κουμούνια … Ο χριστιανός όταν απειλείται η ίδια του η πίστη και η ζωή υπερασπίζεται με πίστη και αφοσίωση τα ιδανικά και το δόγμα της πίστης αυτής! Αλλιώς σήμερα αυτό που λες με ειρωνικό στόχο θα το χες ήδη μέσα στην ψυχή σου και θα μας τσαμπούναγες όλη την ώρα : κάτω τα χέρια απ’ το κοράνι. Άντε μπράβο το χετε καραμέλα και το λέτε συνέχεια : εσείς οι χριστιανοί , μπα οι χριστιανοί, οι καλοί χριστιανοί κλπ.. Ρε τραβάτε από δω μην σας στείλουμε στο δικό σας Θεό γιατί πολλά μας τα χετε κάνει τώρα τελευταία και μας ήρθανε πολύ μαζεμένα και θα νιώσετε στο πετσί σας -Τι εστί να υπερασπίζεται ο Χριστιανός την Πίστη του όταν αυτή δέχεται κανονικό υβριδικό Πόλεμο ΜΕΣΑ στην ίδια του την Χώρα.
      Άντε μαλάκα , είπες την μαλακία σου και νιώθεις ότι τώρα μας έθιξες η ότι μας προσέβαλες τα πιστεύω , μπούφοι όλοι σας! Δεν έχετε καταλάβει πολλά πράγματα εδώ στη γη των Ελλήνων και θα φερθούμε τελείως αντάξιοι του Πολέμου που μας κάνετε τώρα τελευταία όλοι οι ανθέλληνες και του έθνους οι προδότες

    3. Χαχαχαχαχ ελα ρε JesusNazi εσυ, μαθε μας αγαπη ! Για δε μας αγαπας οπως ειμαστε ; ..και μας σχολιαζεις ; ..και θες να μας βαλεις στον ισιο δρομο της αγαπης;..
      τζουτζουκακι μου

    4. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ,ΚΡΙΝΕΙ ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ…ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕΛΕ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟΙ ΔΛΔ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…ΕΜΕΙΣ ΔΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!ΔΛΔ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ-ΒΡΕΦΟΦΑΓΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΔΕΙΛΙΑ-ΛΗΣΤΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ-ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΚΛΠ ΚΛΠ…Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ…ΤΟΠΙΑΣΕΣ ΤΩΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΑΓΑΠΗ”??ΟΣΟΙ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΖΩΟ ΑΡΑ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ…ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ

      1. “ΟΣΟΙ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ”
        Ακριβως.

  21. εβαλε τα κολιε για να μακρινει τον λαιμο και να το ρουφαει καλυτερα ? με τα μαλλια en garcon … η τζιβιτζιλου ….

  22. ΑΜΒΡΟΣΙΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ !!ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΦΗΝΗΑΣΜΕΝΟΙ
    ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ-ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ !!ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ !! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ !! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ !!

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ
    ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!

  23. Κύριοι του site makeleio, γιατί ασχολείστε με ένα σκουπίδι που το μόνο το οποίο κάνει τακτικά είναι να χύνει χολή και να κρίνει τους πάντες και τα πάντα;
    Ένα χαμαιρπές δίποδο είναι γεμάτο κόμπλεξ! Το δείχνουν τα σχόλια τα οποία κάνει και οι θέσεις που δημοσιεύει στο διαδίκτυο.

  24. Μόνο ξετσιπωτη είσαι εσύ βρωμιάρα;;τολμάς και πιάνεις στο στόμα σου εσύ άνθρωπο του Θεου;ξοφλημενη να ήξερες τι σε περιμένει.

  25. ετσι σκυλι΄λαζουν τα οργανα του σατανά μπρος στην αγιοσύνη και την Χριστότητα

  26. ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ.ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ.

  27. εμεις δεν εχουμε δικηγορους να τους κλεισουμε ολους τους φασιστερους μεσα με τοση ρητορικη μισους και ρατσισμο εναντον του δαφορετικου απ αυτους, δηλαδη του ελληνικου λαου???
    μισος στο μισος της φασιστερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  28. οταν εισαι στα αζητητα κανεις το οτιδηποτε για λιγα λεπτα δημοσιοτητας κριμα ακριτα ξοφλησες κ σαν ανθρωπος κ σαν συγραφεας κ σαν γυναικα

    1. Καλα εσυ ΚΟΠΡΙΤΗ τα ΛΕΦΤΑ που έχει βγάλει ούτε στα όνειρα σου δεν θα τα δεις.

      1. Υπαρχουν πραγματα στη ζωη που ειναι απειρως πιο σημαντικα απο τα λεφτα.Οπως η αγαπη Του Θεου και μια υγιης οικογενεια με παιδια. Οσα λεφτα και αν εχεις, οταν δεν εχεις Τον Θεο μεσα σου, εισαι ενα κρεας σαπιο και ενα ματσο κοκκαλα.

      2. ..και τα λεφτά την έκαναν άνθρωπο ξυπνητζή μου;

  29. η βρωμιαρα αυτη που το παιζει κ δημοσιογραφος κ συγραφεας γιατι δεν κανει σεξ με λοατκι αλλα με τον μυταρα τον κυριτση?

  30. Μωρή στείρα ακόμα υπάρχεις?
    Άντε ψωφα σε καμία γωνία!!

    1. Αν ήταν κουνέλα θα είχε μεγαλύτερη αξία.

Comments are closed.