Αυτή θα πουλήσει και το βρακί της για το μεροκάματο, αν και μάλλον το έχει βγάλει στον πλειστηριασμό! Η Μαλέσκου μίλησε για το ατύχημα με τους γονείς της

Κοινοποίηση:
maleskouek

Στο τροχαίο ατύχημα που είχε πολλά χρόνια πριν με την οικογένειά της αναφέρθηκε στον αέρα του «Love it» η Ιωάννα Μαλέσκου. Με αφορμή τα όσα είπε ο καλεσμένος της, Ιωάννης Αθανασόπουλος, για το δικό του ατύχημα, που τον άφησε σε κώμα για αρκετό καιρό, η παρουσιάστρια είπε:

«Αντίστοιχη κακή επέτειο έχω κι εγώ για τους γονείς μου γιατί και εμείς σε νεαρή ηλικία πηγαίναμε Κυριακή του Πάσχα στο χωριό και είχε συμβεί ένα ατύχημα. Οδηγούσαν τα ξαδέλφια μου και είχαμε πέσει με τον αδελφό μου ως παιδιά από γκρεμό. Για καλή μας τύχη ήταν οργωμένο το χωράφι οπότε δεν είχαμε πολλούς άσχημους τραυματισμούς εμείς ως παιδιά. Είχαν βρεθεί άνθρωποι από το πουθενά και μας είδαν.

Από τότε λοιπόν συνέβη και σε μένα μια μεγάλη αλλαγή παρότι ήμουν σε νεαρή ηλικία. Κυρίως όμως την ζούσα μέσα από τα μάτια των δικών μου κάθε φορά που ανακαλούσαν το γεγονός αυτό και ότι άργησα πολλά χρόνια για να μπω σε ένα αυτοκίνητο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οσες πλαστικες εχουν κανει μαζί σκατιανα, Θεοδωρίδου τις εχει κάνει μονη της..η μουρη της ειναι διαφορετικη κατα 70% ανεταασ

Comments are closed.