Αυτή είναι η σέξι δημοτική σύμβουλος που έχει κάνει άνω-κάτω το Άργος – Συνελήφθη για «φακελάκι» – Αύριο ειναι η δικη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αυτή είναι η δημοτική σύμβουλος, η υπόθεση της οποίας έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Άργος.

Άνω-κάτω έχει κάνει το Άργος η ιστορία της όμορφης δημοτικής συμβούλου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της δωροληψίας. Η ίδια όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά υποστηρίζει ότι πρόκειται για καθαρή πλεκτάνη, αφού ο καταγγέλλων είναι πρώην σχέση της!

Πρόκειται για δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Η υπόθεση, λοιπόν, με το «φακελάκι» ξεκίνησε μετά από καταγγελία νεαρού τεχνίτη.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ο τεχνίτης είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Ποια όμως είναι η δημοτική σύμβουλος;

Είναι Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών – Το όνομά της Δέσποινα Δαμασκηνού.

Η υπόθεση με το «φακελάκι» ξεκίνησε μετά από καταγγελία νεαρού τεχνίτη.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί. Όταν απευθύνθηκε στην κυρία Δαμασκηνού, ισχυρίζεται ότι τον κάλεσε να δώσει πρώτα ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο, για να διεκπεραιωθεί εν συνεχεία το θέμα της πληρωμής του.

Από την πλευρά της, η κυρία Δαμασκηνού τοποθετήθηκε δημοσίως σε ανακοίνωσή της, λέγοντας πως ο εν λόγω άνδρας είναι πρώην της, με τον οποίο συζούσε κιόλας για ένα διάστημα.

Η νεαρή και πανέμορφη δημοτική σύμβουλος δεν διστάζει να τοποθετηθεί δημοσίως

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για πλεκτάνη, καθώς ο νεαρός τεχνίτης θέλει να την εκδικηθεί. Όσον αφορά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, που έλαβε από αυτόν, η κυρία Δαμασκηνού λέει πως πρόκειται για χρήματα που ο ίδιος της χρωστούσε από τότε που ήταν ζευγάρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η συγκεκριμενη κυρια παροτι ειχε υποψηφιοτητα δεν εξελεγη και ειναι προσωπικη επιλογη του “σουλτανου” του Αργους.Barwoman απο τα 14 χωρις απολυτηριο λυκειου αλλα παρολα αυτα την τοποθετησε στην θεση της προεδρου σχολικης επιτροπης.Σουλτανος ειναι αυτος..ηξερε πολυυυυ καλα τι εκανε……….

  2. Κλασικό τσόκαρο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν έξω! Έχουμε δει τέτοιες ουκ ολίγες! Σαραντάρα που βάφεται και φτιασιδόνεται για να περνιέται για ωραία, νομίζοντας πως είναι 20 χρονών το τσόλι! Κοινώς: νούμερο και μεγάλη ψωνάρα!!! Θα κοιτάξει αυτή το καλό του τόπου της? (του Άργους?) Αντίο Ελλάδα μου!! Κοιτάξτε εκεί στο Άργος να την ψηφίσετε και να τη βγάλετε και αυτήν! Ικανούς σας έχω!
    Υ.Γ. Για τους κακοπροαίρετους που θα πούν ”ας σου καθόταν και σένα και ας αντιστεκόσουν” και κάτι τέτοιες αηδίες, θα πω μόνο ένα πράγμα…αυτή δε θα πάει με έναν βιοπαλαιστή, αλλά, με ‘γερά πορτοφόλια’!! Για αυτό μη λέτε …μπιπ!!!

  3. Δεν σώζεται αυτή η χώρα με τίποτα. Καλά κάνει ο Χίος και τους κράζει όλους.

  4. Δηλαδή ήταν στη σχολική επιτροπή και έβαλε το γκόμενο να κατασκευάσει στέγαστρο σε σχολείο;

  5. Τον καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί όντως είναι πολύ όμορφη μελαχρινή, αλλά το παρατράβηξε κι έμπλεξε και τον δήμαρχο. Πραγματικά, άλλος γ….. (έστω και πρώην) κι άλλος πληρώνει (ο δήμαρχος, εν προκειμένω)!!!

Comments are closed.