Αυτή είναι η πρώτη των πρώτων πανελλαδικά. Εύγε Εύη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΡΩΤΗ

Πρώτη μεταξύ πρώτων η μαθήτρια Ευή Χαρίλα από την Λαμία.

Η Εύη τελείωσε το 4ο γενικό λύκειο Λαμίας και αρίστευσε στις πρόσφατες πανελλαδικές  με: 20 στα μαθηματικά , 20 στην χημεία, 19,9 στην φυσική και 19,6 στην έκθεση.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η συγκεντρωτικής της βαθμολογία είναι μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά (19.820 έως 19.900 μόρια). Η Εύη φιλοξενήθηκε στα αναλυτικά γεγονότα του STAR και μίλησε στην Λένα Παρασκευά για την μεγάλη επιτυχία της και τους στόχους της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. αμα ηταν αλλοδαπη οι νεοναζι θα την εβριζαν αγρια

  2. Mπραβο στην κοπέλα για την προσπάθειά της κ συγχαρητήρια κ στους γονείς της.να είναι πάντα καλότυχη. Κ όπως έγραψε ένας φίλος μακριά από κομματικές παρατάξεις- παράσιτα.

  3. Της ευχομαι Υποτροφια κ αμερικη γρηγορα ,κ οταν ακουει για ελλαδα να μουτζωνει με χερια κ ποδια…..

  4. Δυστυχώς μέχρι εδώ ήτανε.Μια-δυο μέρες θα λάμψει η επιτυχία της και μετά θα την φάει το σκοτάδι.Και δεν θα ξανακούσει το ονομα της.Τι έγινε ο περσινός πρώτος των πρώτων.Ποσες φορές από πέρυσι μέχρι τώρα αναφέρθηκε?Τι κάνει,πώς ζει,πώς τα καταφέρνει Τον προπέρσινο?Τον ξανακούσετε δύο χρόνια τώρα.Ετσι και συ κορίτσι μου.Χαραμι θα πας εδώ.Φυγε τώρα που είσαι νέα σε αλλά κράτη που θα εκμεταλκευτουν τις ικανότητες σου και θα σε αμείβουν για αυτές όσο σου αξίζει με μια καλή ποιότητα ζωής.Εδω θα σε φάει το σκοτάδι κι η μιζερια

  5. Μπράβο στο κορίτσι. Ελπίζω στο Πανεπιστίμιο να μην μπλέξει με την Αριστερίλα και καταστραφεί.

  6. Μπραβο στο κοριτσι …..
    Μακαρι να εχει τύχη και να βρει αργοτερα μια αξιολογη θεση

  7. αντε να πάρει το πτυχιο της και να μεταναστευσει οπως χιλιαδες αλλοι

  8. αμα ηταν για κανεναν τραπερ…. για τον γιο του κουλη… για τον Ατζουν…. ή για κανενα ουκρανικο ςκ@υπιδι.. τοτε νυχτα μερα θα “παιζανε”..

  9. για εσενα τιποτα μουγκα τα πετσωμενα μμε οπως και τα γνωστα ιντερνετικα ..για τον ξενο ομως τιτλοι – αρθρα παντου ..μπραβο σου και παντα ετσι !

Comments are closed.