Αυτή είναι η πιο βαριά κουβέντα του Κούγια στον Χατζηνικολάου…

Κοινοποίηση:
xatzhinolokaou_kougias_

Σήμερα ως γνωστόν, ο Αλέξης Κούγιας έβγαλε ανακοίνωση κατά του Νίκου Χατζηνικολάου, μετά τον “σκοτωμό” τους σε ζωντανή μετάδοση στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, μια αναφορά του ποινικολόγου, ήταν… βαριά!

Διαβάστε τι έγραψε: “… Εκτός  από την αρχή της ελευθερίας του εκφράζεσθαι, ο Χατζηνικολάου, που με κάλεσε για να κερδίσει τηλεθέαση από την προσωπικότητά μου, κατακρεούργησε και κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ευγενείας προς τον προσκεκλημένο του,  υποκρινόμενος τον δήθεν αγανακτισμένο και τον δήθεν υπερασπιστή των λαϊκών στρωμάτων, αφού, είμαι βέβαιος, δεν έχει επισκεφτεί όχι για να κατοικίσει, όχι για να δουλέψει, ούτε για ένα καφέ, τα προάστια της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης,  αφού δεν έχει αποχωριστεί τα club της Εκάλης και της Βαρυμπόμπης, παίζοντας τένις που ανακάλυψε στα 40 του χρόνια, όπως όλοι οι νεόπλουτοι..”.

Βέβαια, υπήρχε και το υστερόγραφο…

“…Ο Χατζηνικολάου, και δυστυχώς οι περισσότεροι που δεν έχουν βαθειά γνώση της πολιτικής ιστορίας, αγνοεί ότι τη διάκριση στην ποιότητα της ψήφου την έκανε αυτός που δίδαξε τη δημοκρατία και την πραγματική έννοιά της, ο Περικλής, ο οποίος μάλλον δεν ήταν φασίστας.

Ο Χατζηνικολάου φαίνεται ότι στο σχολείο στην Αλεξανδρούπολη, που πήγαινε μαζί με τα παιδιά των ρομά, ή δεν θα είχε καλό καθηγητή στην αρχαία ιστορία ή θα ήταν κακός μαθητής.

Ας διαλέξει  ο ίδιος ποιά δικαιολογία πρέπει να προβάλλει”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κούγια γλέντια τον , τον έκανες σκόνη μαζί σου.

  2. Δηθεν αγανακτησμενος ο Κος Χατζηνικολαου ο υποκριτης, λες και αυτα που του ειπε ο Κουγιας δεν ηταν η πραγματηκοτητα σχετικα με το ποιοι ψηφισαν τον Τσιπρα και οχι μονο!!!!!!!

Comments are closed.