Αυτή είναι η ξανθιά… εισβολέας του τελικού του Champions League (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
720_652117_1cff3e820c-81336dea85cc5f4e

Περίπου στο 17ο λεπτό του τελικού του Champions League μια ξανθιά γυναίκα έτρεξε στο χορτάρι και διέκοψε για λίγο το ματς μεταξύ Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Ποια είναι, όμως; Πρόκειται για την Κίνσι Βολάνσκι, η οποία είναι σύντροφος του γνωστού YouTuber Βίταλι Ζντοροβέτσκι. Ο 27χρονος Ρώσος είχε… μπουκάρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και σε έναν από τους τελικούς του Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, γράφοντας πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Ο Ζντοροβέτσκι έχει τιμωρηθεί για τις… εφόδους του σε αγωνιστικούς χώρους κι έτσι δεν μπόρεσε να κάνει «ντου» στο Τότεναμ – Λίβερπουλ.

Φρόντισε να στείλει, όμως, την σύντροφό του με ένα σέξι μαγιό, το οποίο έγραφε «Vitaly Uncensored».

Δείτε φωτογραφίες της ξανθιάς καλλονής:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πω ρε μάνα μου τι μ@υναρα είναι αυτή ;;;;πόλη όμορφη ειδικά τώρα τελευταία που ΚΑταλαβε την αξία της!!!!Εχει μέλλον η Τρεογκαβλιαρα μπροστά της,μεγάλο!!!!
    ΑΛΛΑ εγώ σαν ειδικός Πηδικουλαιδης,θα πρέπει να βλέπω την πορεία της,γιατί Πρέπει να ωριμάσει σαν μεγάλο μεγάλο ρόδι σιγά σιγά,για να το στήψουμε μετά και να ρουφηξουμε το ζωμακι από τις “βυζαρες” της,που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!!!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ

  2. ρε την κινσι το εκανε τελικα. ειχαμε βαλει στοιχημα οτι αν διακοψει τον τελικο εστω κ μερικα δευτερολεπτα θα της κατσω. δεν βαριεσαι αφου το θελησε θα της το δωσω

    1. Ρε μπαγάσα το ίδιο στοίχημα βάλαμε. Ρίξ’ της κι από μένα ένα μανίκι γιατί δεν προλαβαίνω έχω δουλειές.

Comments are closed.