Αυτή είναι η κατάσταση του 23χρονου θύματος που χτύπησε ο μπάτσος της Μπακογιάννη

Κοινοποίηση:
Τροχαίο στη Βουλή

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 23χρονου, ο οποίος την Παρασκευή (12/3) ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του, έξω από τη Βουλή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί βαρύτατα και στη συνέχεια στο νοσοκομείο να καταλήξει εγκεφαλικά νεκρός, με την κατάστασή του να είναι μη αναστρέψιμη.


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η μητέρα αναφέρθηκε στην απόφασή της να δωρίσει τα όργανα του γιου της.

«Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… τελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν» λέει η μητέρα του.

Ψάχνουν μάρτυρες από το σημείο
Από την πλευρά της η αδελφή του 23χρονου ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο τροχαίο.

«Ο αδελφός μου ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή, συγκεκριμένα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ο ένας χτυπάει και ζητάει άσυλο στον χώρο της βουλής, ο άλλος όργανο της τάξης διώχνει και απειλεί μάρτυρα, πόσο ακόμα για να καταλάβουμε τι κυβέρνηση υπαρχει; Σε διαθεσιμότητα ο τροχονόμος που έκανε πλήρη παράβαση καθήκοντος δεν βγήκε

  2. Το όνομα του μπάτσου τώρα!!!! Και εσείς που κάνετε πορείες για κουφοντινα που είστε; να κάνετε μια πορεία που να αξίζει τον κόπο για έναν άδικο χαμό και όχι για έναν δολοφόνο. Αλλά εκεί κουτούλες !!! Επίσης δεν απομακρύνουμε ποτέ το όχημα από τον
    τόπο του τροχαίου

  3. Η μόνη παρηγοριά γιά τήν χαροκαμένη μάνα είναι ότι τό αδικοχαμένο παιδί της θά ζεί στό σώμα άλλων ανθρώπων.Ο γιός της θά βλέπει από ψηλά τούς ανθρώπους πού ζούν μέ τά δικά του όργανα
    λαί θά χαίρεται.Καλό παράδεισο δολοφονημένο παλληκάρι γαίαν έχοι ελαφράν.
    Ολες οί κατάρες τών απανταχού Ελλήνων στό Μητσοτέικο μίασμα στήν αράπισσα τήν Ντοράκλα.
    Γιάννης Λάκων

  4. φταίει ο οδηγός του αυτοκινήτου και πρέπει να πληρώσει , αλλα τέτοια γινονται καθε μερα και δεν ασχολείται κανένας, εαν συμφωνούν ΟΛΟΙ να γινουν αυστηρότερες οι ποινες ΑΛΛΑ οι αριστεροί ακόμη και για φόνο κατα εξακολουθησει και εκ προμελέτης σε θεωρούν αθώο , ΕΚΤΟΣ εαν δεξιός σκοτώσει αριστερο , εκει τα πράγματα αλλάζουν , αυτο που θα ήθελα να πω σε ολους εμας που καβαλάμε μηχανες ειναι μεγαλύτερη προσοχή, το κρανος το βάζουμε σωστά και τερμα το γκαζι σε κατάλληλους χώρους και δρόμους , ακόμη και μια γατα στο δρομο μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο

  5. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΙΟ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΝΤΟΡΑ ΕΡΕΘΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΑΠΕΞΩ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΛΑΚΑ???

  6. Ακριβώς τα “ίδια στοιχεία” είχε το τροχαίο που έλαβε χώρα στο ίδιο ακριβώς μέρος με τον ίδιο τρόπο !!!.
    Πρίν πολλά χρόνια με σκατατεμένο πόδι, σχεδόν ακρωτηριασμένο έφυγε το παληκάρι απο το ατύχημα και ακόμα τραβίεται.
    Πάλι η Ντόρα ήταν με τον Ιρανό πρέσβη αυτή τη φορά……..δέν ξέρω μήπως ήταν και ο οδηγός ο ίδιος !!!

  7. Συνήθη συμβάντα και συμπεριφορές σε μπανανίες. Καλό ταξίδι στο παλληκάρι και καλά κουράγια στους δικούς του.

  8. Μπήκε στον προαύλιο χώρο της βουλής προκειμένου να νιώσει ασφαλής . Έπρεπε να παραμείνει στο χώρο του δυστυχήματος ο δειλός.

  9. ΘΕΛΕΙ Γ@ΜΗΣΗ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ. ΚΑΤ@ΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΦΕΡΝΕΤΕ….

Comments are closed.