“Αυτή είναι η αλήθεια για την αδελφή Μοναχή Θεονύμφη, κατά κόσμον Μαρία Αλεξοπούλου του Ιερού Ησυχαστηρίου στο Κορωπί”

Κοινοποίηση:
θεονύμφη

Ενημερωτική δήλωση

(άλλοι κάνουν έξωση, όχι ο Νικόλαος)

Με έκπληξη διάβασα ρεπορτάζ σας σχετικά με την αδελφή μου Μοναχή Θεονύμφη κατά κόσμον Μαρία Αλεξοπούλου του Ιερού Ησυχαστηρίου στο Κορωπί, ότι δηλαδή δήθεν την «έξωσε» ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Τίποτε αναληθέστερο.

Αυτές που εμμέσως πλην σαφώς προσπάθησαν να την εξώσουνήσαν 4-5 μοναχές που ήλθαν από Γερμανία χωρίς τις προβλεπόμενες νόμιμες προϋποθέσεις και ουσιαστικά «κατέλαβαν» το Μοναστήρι, με την αρχική ανοχή της Γερόντισσας Θεονύμφης, που εδώ και καιρό όμως επανειλημμένως τους έχει ζητήσει να φύγουν και αυτές αρνούνται.

Ο Μητροπολίτης επί χρόνια ήταν και είναι δίπλα στη Θεονύμφη, παραστεκόταν στις εν γένει ανάγκες του Ησυχαστηρίου και ό,τι κάνει το κάνει για την εύρυθμη λειτουργία του εκ καθήκοντος.

Γι΄ αυτό και δικαιώθηκε στην εναντίον του προσφυγή των ανωτέρω Μοναχών με την απόφαση 319/2021 του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το κτήμα το έδωσε η αδελφή μου στο Ησυχαστήριο, είναι στο Ε9 του Ησυχαστηρίου και θα παραμένει, η ίδια με τις ευλογίες του Μητροπολίτη.

Παρακαλώ για τη δημοσίευση της παρούσης ώστε να μην διαστρεβλώνεται η αλήθεια και να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

 

Μετά τιμής

Παύλος Αλεξόπουλος

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι γίνεται τέλος πάντων εκεί; Ούτε ό δεσπότης μιλάει ούτε ή γερόντισσα. Παρά μόνο τριτοτεταρτοι. Κρίμα…

  2. αυτος ο μεσογαιας ξυρισμα κι να πιασει να γινει καφετζης κι αυτο πολυ του είναι εχει φαει μοναστιρια και περιουσίες πολλού κόσμου !! μακάρι να βρεθουν ανθρωποι να τους τιμωρήσουν οπως τους πρέπει αυτον των ρασοφορων μασόνων εβραίων ραβίνων με μορφή παπαδων !!τουτος δα λεει στο κοσμο και τον φοβιζει για μαγιες και τέλεια πουλάν τα σπιτια τους κοψοχρονιά και αυτος μετα τρίβει τα χερια του απο χαρά

    1. Ο καρασεβασμιωτατος ειναι ενας κομπλεξικος κακος ναρκισσος. Ενα καλαμοκαβαλημενο ψώνιο. Μπορει να σπουδασε…? αλλα ανθρωπος δεν εγινε.

  3. Ο Χριστός να μας φωτίζει όλους……………………..Νομίζω ότι η ηγουμένη πρέπει να πεί την γνώμη της.

Comments are closed.