Αυτά παθαίνουν εκει! Δείτε τι κάνει η Ρωσική αστυνομία με τους Λ@θρομεταναστες! Το αποκλειστικό βίντεο του makeleio.gr που πρέπει να δει ο Νότης Μηταράκης

Κοινοποίηση:
APOKLISTIKO

Κάποτε μέσα από τις ρωσικές πόλεις, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, περιέφεραν τους οι στρατιώτες της Βέρμαχτ και των ss.

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

Έκπληκτος σήμερα, αναγνώστης του makeleio.gr από την Ρωσική Ομοσπονδία, μας έστειλε βίντεο όπου η αστυνομία, αφού πρώτα συνέλαβε έναν μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών από χώρες της Ασίας, τους οδηγεί, με τα χέρια ψηλά, σε ειδικά κέντρα κράτησης και στην συνέχεια τους απελάσει.

Ευχαριστούμε τους φίλους αναγνώστες στην Ελλάδα και στα πέρατα της Οικουμένης.

Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 – 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com | efimerida@makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ποιος θα τολμησει στο ελλαδισταν να ακουμπησει λαθρογυφτο .,.,.,

    ειμαστε δεμενοι και πουλημενοι απο παντου ΕΛΛΗΝΕΣ

    οι ευρωτσογλανοι εχουν καταντησει την ΕΛΛΑΔΑ και τα νησια του Βορειου αιγαιου σκουπιδοτοπο κακοποιων στοιχειων θωρακιζοντας τα συνορα και τα κρατη τους

  2. Εδώ τους μεταφέρουν με λεωφορεία πολυτελείας που τα πληρώνει το κράτος . Εκεί με τα πόδια από το κέντρο να τα βλέπει ο κόσμος που φοβάται . Καλά να πάθουμε .

  3. Σουφρες οποτε θελουν τους γλεντανε οι Τσετσενοι εκει ,ουκ λιγα χουνέρια εχουν κανει στους ξανθους μπεκρούλιακες…οι ρωσοι είναι αχρηστοι αλκοολοκοι ακαμάτηδες ολη μερα μεθυσμένοι και δερνουν της γυναικες τους και τα παιδια τους!!

  4. Τι λες τωρα; Να το βλεπα αυτό στην ομόνοια και ας πέθαινα. Αλήθεια αυτοί δεν έχουν αντιρατσιστικο νόμο; μήπως οι Ρώσοι είναι δεξιοί; δεν φοβούνται παγκόσμια κατακραυγή; Α να χαθείτε αχρηστοι

    1. Ρε συ ακομα εχουν το μικροβιο του κομμουνισμου αυτοι,ακομα είναι δεξιοι κομμουνιστες όπως ηταν επι Μπρεσνιεφ!!! και φυσικα εχουν μεγαλο πρόβλημα με τον αλκοολισμο!!!!στους Τουρκους παντως εκατσαν σαν κοτουλες κατω όταν τους εριξαν το αεροπλανο!!!

Comments are closed.