Αυτά και χειρότερα θα ζούμε! Αλλοδαπός συνελήφθη για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων μετά από καταγγελία 12χρονης

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Μια σύλληψη αλλοδαπού κατηγορούμενου για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 έτη καθώς και πορνογραφία ανηλίκων, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, σε περιοχή της Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 έτη καθώς και πορνογραφία ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς εντός της οικίας του, προέβη σε γενετήσιες πράξεις παρά τη θέλησή της και με τη χρήση βίας βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις εν λόγω πράξεις.

Ακολούθως, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον ανωτέρω εντός της οικίας του με την ανήλικη και ως εκ τούτου συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ επιπλέον παραγγέλθηκε εξέταση της παθούσας από ιατροδικαστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΕ ΣΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕ…ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

  2. Μην ανησυχείτε η τιμωρία του πάκι θα είναι αυστηρότατη. Για αρχή θα του κλάσουν τα παπάρια και μετά θα του δώσουν άδεια παραμονής και επίδομα ο μαλάκας ο Έλληνας πληρώνει….

  3. Ρε παιδια ηρεμειστε! Τον εφερε η Κουλαρα για να λυσει το…..δημογραφικο! Παει με δωδεκαχρονα που…συλλαμβανουν ευκολα αλα Αφρικη και αλα Ρομα!

    1. H ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ. “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ “ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ”………………..

      1. Και μόλις βγουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα απελαθούν όλοι αυτοί πάραυτα και θα δοθούν κίνητρα για να δουλέψουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που τώρα είναι άνεργοι και στο ταμείο ανεργίας, που θα γίνει ταμείο εργασίας.

  4. ο πονος του φασιστα ειναι κλασικα ο… λαθρομεταναστης

    1. Ο πονος του αναρχικου ειναι κλασικα ο φαντσσιακος φασιστας.

  5. Μας τους εφεραν καλα καλα οι Παπανδεου Σαμαρας Σημιτης Τσιπρας Κουλης οι ιθύνοντες οι οποιοι εχουν το ακαταλογιστο στην βουλευτηκη τους ασυλια και την πληρωνει ο λαος

  6. Το φρικιαστικό είναι ότι ο λαθρομετανάστης γιατί δεν πιστεύω αυτός ο αλλοδαπός θα είναι κανένας Ευρωπαίος τουρίστας, όταν θα αποφυλακιστεί το αποφυλακιστηριο θα ισοδυναμεί με άδεια παραμονής στη χώρα.
    Το ξέρω αυτός ο νόμος αγγίζει την παράνοια αλλά ισχύει!!!!
    ψάξτε το και θα το δείτε ότι το αποφυλακιστηριο ενός λαθρομετανάστη ισοδυναμεί με άδεια παραμονής στη χώρα και ως εκ τούτου εκ του νόμου δεν μπορεί να απελαθεί.

Comments are closed.