Αυτά είναι τα σύμβολα των παιδεραστών για να επικοινωνούν. Τα φοράνε σε μενταγιόν/κολιέ ή τα κανουν μικρά τατουάζ

Κοινοποίηση:
Symvola_paiderastes

Τα φοράνε σε μενταγιόν/κολιέ ή τα κανουν μικρά τατουάζ, εξήγησε ο Μανώλης Σφακιανάκης

Τέσσερα συγκρεκριμένα σύμβολα ώστε να επικοινωνούν συνθηματικά μεταξύ τους φέρονται να χρησιμοποιούν οι παιδεραστές.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Σφακιανάκη, πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, τα σύμβολα αυτά αποτελούν ένα τρόπο χαιρετισμού και μύησης μεταξύ των παιδεραστών.
Όπως είπε ο ίδιος στο MEGA, τα φοράνε σε μενταγιόν/κολιέ ή τα κανουν μικρά τατουάζ σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

«Θέλουν να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον και να δουν τις προτιμήσεις τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης.

Κάθε ένα σύμβολο έχει ξεχωριστή ερμηνεία: Προτίμηση σε αγόρια, προτίμηση στα μικρά αγόρια, προτίμηση στα κορίτσια, προτίμηση και στα δύο φύλα.

Τα σήματα αυτά προέκυψαν όπως είπε ο κ. Σφακιανάκης από αναζήτηση της αστυνομίας και εντοπίστηκαν στο dark web μετά από συλλογική δουλειά της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σχετικά με τον βιασμό και την έκδοση της 12χρονης στα Σεπόλια ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε ότι η υπόθεση αυτή θα συγκλονίσει πιο πολύ από την υπόθεση της Πάτρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Υπαρχει μια ‘εταιρεια’ σοκολατας με το σημα του παιδοφιλου τριγωνου και η οποια πουλιεται ευρεως στα σουπερμαρκετ–και με διαφημηση στην τηλεοραση – με κοκκινο περιτυλιγμα και ασπρο το τριγωνο!

  2. όλη η χώρα είναι μολυσμένη από τέτοια .
    σίγουρα υπάρχουν και άλλα σχέδια παρόμοια σαν κ αυτά ,και σίγουρα υπάρχουν και άλλα σχέδια για διαφορετικούς λόγους το καθένα .στην ουσία πρέπει να έχουν βιβλία αυτοί με τα σχέδια αυτά η στον υπολογιστή κάποιο πρόγραμμα ειδικά για του είδους αυτού των ανθρώπων .
    σίγουρα πάντως οδηγίες θα υπάρχουν

  3. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ELPIDA HOME ΤΗΣ SOLIDARITY NOW ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑ ΤΟ 2019 ΠΩΣ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΡΑΣΗ. ΜΕΤΑ… ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ Ο FRANK GIUSTRA.

  4. …..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΔ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!…ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ!!!…..

  5. δειτε και το λογοτυπο στο μαγαζι του παιδερα στον κολωνο, εχει ενα σπιτακι, ροζ πρασινο, με τριγωνικα παραθυρα, πολυ περιεργο και αφυσικο, και το εχει και ψηλα να φενεται για να κανει κρα σε οσους ξερουν απο τετοιες @@ριες και να τους ελκυει στο μαγαζι μεσα!

  6. Κουνελάκι Playboy, γνωστό και από παρόμοια υπόθεση(την αρχή όλων αυτών) και δύο διασταυρωμενες ρακέτες του πιγκ-πογκ.

  7. Το πρώτο σύμβολο είναι και στο ιδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και το τριτο με τη καρδουλα στην Algida

  8. Αφαίρεση με τριβείο η διαβρωτικό…Καθάρματα…

Comments are closed.