Αυτά είναι τα ασυνόδευτα ανήλικα; Άρρενες που δηλώνουν 14 έως 17 ετών από Αφγανιστάν και Πακιστάν το 91%

Κοινοποίηση:
pavlopoulos-prosfigopoula1-1300

Άρρενες σε ποσοστό 91% και από ηλικίες από 14 ως 17 ετών είναι τα «ανήλικα» που δεν συνοδεύονται σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Όλα αυτά βέβαια υπό αίρεση, καθώς οι ηλικίες που δηλώνουν οι ίδιοι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα διασταύρωσης και οι αρχές είναι αναγκασμένες να δεχτούν.

Οι εθνικότητες των «προσφυγόπουλων» είναι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Κονγκό, Μπαγκλαντές, Αίγυπτο κ.α.

Δείτε τις πληροφορίες στο… «χαριτωμένο» σχεδιάγραμμα της… «Ελληνικής Δημοκρατίας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ????ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΟΥΣ !!!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ!!!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!!! ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΑΒΟ !!!!

  2. Τα ασυνοδευτα ανηλικα θα πρεπει να τα παρετε και παμπερς.
    Αχ ρεντικολα πολιθτικα βρεγμενη σανιδα που θελετε.
    Ερχετε η ωρα σας αλλα σφυριζετε αδιαφορα μεχρι να σφιξει ο πισινος .

  3. Αγαπητέ Στέφανε

    Αυτό να Θεωρούνται Ασυνόδευτα Υποτίθεται Παιδιά, Ηλικίας 14-17 Ετών, Αλλά Ακόμη έως και 20 Ετών, ΜΟΝΟ στην Ελλάδα Συμβαίνει. Στην Ιταλία, Όταν Έρχονταν κατά Κύματα οι Βάρκες από την Αφρική, Θεωρούσαν οι Αρχές ως Ασυνόδευτα, Παιδιά Ηλικίας έως 10 Ετών, και Αυτά Ήταν Πολύ Λίγα. Όλοι οι Υπόλοιποι Θεωρούνταν ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    Μα Είμαστε Σοβαροί; Να Θεωρείται Ασυνόδευτο Παιδί Ηλικίας 17 Ετών, ή Ακόμη και 14 Ετών; Αυτό το Παιδί Ήξερε Πολύ Καλά για Ποιο Λόγο Μπήκε στη Βάρκα για να Έλθει στην Ελλάδα από την Τουρκία. Όταν Μόλις Εγκατασταθουν στην Ελλάδα, θα Αρχίσουν να Κλέβουν, να Βιάζουν, Σήμερα Όσοι Φωτογραφίζονται Μαζί τους, να Δούμε τι θα Έχουν να Πουν.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ !!! ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  4. Που βρηκαν ακρη τα ασυνοδευτα με τους Τουρκους δουλεμπορους και κουβαληθηκαν εδω στο…….πλουσιο αυτο κρατος να τους νταντευει;;;;;;;;;;; Και αργοτερα να κουβαληθουν και οι γονεις τους στο ξεφραγο αμπελι να καθονται και να παιρνουν επιδοματα!!!!!!!!! Δεν πατε στα τσακιδια ρε ανδρεικελα πολιτικαντηδες που μαζεψατε την σαρα και την μαρα!!!!!!!!!!!!!

  5. Του πιθηκα του Πακη του πιάνουν τον κ@λο και χασκογελάει έτσι λάγνα και τρισευτυχισμένα …;

  6. Αν αυτά είναι ανήλικα,εγώ είμαι ο ποντίφηκας…Και γιατί είμαστε ”αναγκασμένοι” να τα δεχτούμε;Επειδή φρόντισαν επιμελώς να μην υπάρχει δυνατότητα διασταύρωσης;Υπάρχουν και οι ιατρικές εξετάσεις…Φτάνει πιά το παραμύθι και η κοροϊδία εις βάρος μας…

  7. Ετσι οπως στεκεται εκει αναμεαα τους ο Πακης, δεν του ρίχνουν κι εναν πο@τσο να στανιαρει?

Comments are closed.