Αυτά αλλάζουν σύμφωνα με τα νέα μέτρα σε σούπερ μάρκετ, mall και εμπορικά κέντρα

Κοινοποίηση:
supermarketkarotsirafia

Σύμφωνα με την απόφαση, τα σούπερ μάρκετ από σήμερα θα λειτουργεί με διαφορετικούς κανόνες και συγκεκριμένα: Ένα (1) άτομο για κάθε 9 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος (εξαιρούνται βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, γραφεία, χώροι στάθμευσης). Δεν προσμετράται ο πληθυσμός που προσέρχεται για την παραλαβή.

• Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.

• Απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.

• Υποχρέωση ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος.

• Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.

• Προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:30.

super45865

Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να διακρίνετε τους κανόνες που ίσχυαν στα σούπερ μάρκετ πριν τα νέα μέτρα. Συγκεκριμένα, επιτρέπονταν 16 πελάτες ανά 100 τμ ενώ από σήμερα, επιτρέπονται 9 πελάτες ανά 100 τμ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ρε μ………ς πολιτικοι απατεωνες μεσα στην εκκλησια μεσα σε σουπερ μαρκετ μεσα σε καταστημα αν δεις τον αλλο να ειναι κοντα σου κανεις λιγο πιο εκει μεσα στο λεωφορειο τρενο τρολει κλπ που θα πας ρε ηλιθιοι καραγκιοζηδες ( δεν προσβαλω τον καραγκιοζη γιατι ηταν ηρωας οχι προδοτης σαν και εσας ) και στο πουστοπαρτυ ειδες αποστασεις στη θεατρικη φιεστα στη θεσσαλονικη ειδες αποστασεις να τηρουνται? το κουρασατε το θεμα παρλαπιπες ειστε τοσο ηλιθιοι που δεν μπορειται με τιποτα να πεισετε τον κοσμο με τον ψευτοιο σας παρτε το κουβαδακι σας και πηγαινετε σε αλλη παραλια αν και καλυτερα ειναι να φυγετε απο την ΕΛΛΑΔΑ δια παντος

  2. Ούτε στην κηδεία του Μίκη είδα να κρατούνται οι αποστάσεις ούτε στα πλάνα από το γκέι πράιντ……..

  3. Εγω στη “αβανταδορικη” συνεντευξη τυπου Μητσοτακη στη Θεσσαλονικη, δεν ειδα αποστασεις περαν του μισου μετρου μεταξυ των εκατονταδων δημοσιογραφων. Παλι μας κοροιδευετε κυριοι πολιτικοι? Aλλα τι να περιμενει κανεις απο εσας που εχετε μαλλωσει με την αληθεια!!

  4. Με τόσους εμβολιασμένους σκληραίνουν τα μέτρα;Πότε ήταν τα σωστά;τα προηγούμενα τα τωρινά η αυτά που θα βγάλουν στην πορεία;Μήπως είναι για εκφοβισμό και όχι για προστασία;Στα λεωφορεία ο ένας επάνω στον άλλον…Ευθύνες κανείς;

Comments are closed.