Αυστραλία: Influencer παραδέχτηκε πως σκότωσε δύο γάτες – Κατακραυγή από τους ακολούθους της

Κοινοποίηση:
asccas

Αυστραλιανή influencer, δέχεται επιθέσεις και εταιρεία διακόπτει την συνεργασία μαζί της, αφού παραδέχθηκε πως σκότωσε δύο γάτες, όταν ήταν παιδί.

Η Έμα Κλερ διάσημη influencer από την Αυστραλία, με χιλιάδες ακολούθους, παραδέχθηκε πρόσφατα στο podcast της πως σκότωσε δύο γάτες, όταν ήταν στην ηλικία των εννέα χρονών.

“Σκότωσα την γάτα μου… Η αδερφή μου δεν μου μιλούσε για μήνες και η μητέρα μου ήταν εξαγριωμένη μαζί μου και ναι… την σκότωσα” είπε χαμογελώντας η Έμα.
Η οποία με άνεση παραδέχθηκε, πως λίγο αργότερα σκότωσε και την γάτα της κολλητής της: “Και αν πραγματικά θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμένα, σκότωσα επίσης και την γάτα της κολλητής μου“.

Σύμφωνα με το New York Post, αφού η influencer αντιλήφθηκε τις διαστάσεις που είχε πάρει η αποκάλυψή της, έσπευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου ζήτησε από τους ακολούθους της, μεταξύ άλλων να “χαλαρώσουν”, καθώς το περιστατικό συνέβη πριν από 21 χρόνια και ήταν μικρό παιδί.

Πάντως το post που έκανε δεν φαίνεται να χαροποίησε τους χιλιάδες ακολούθους της, οι οποίοι την κατηγόρησαν πως ο τόνος της δεν ήταν καθόλου απολογητικός. Σήμερα η Αυστραλιανή εταιρεία καλλυντικών “MCoBeauty”, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Έμα, ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο instagram, πως δεν σκοπεύει μετά τα όσα είπε η influencer, να συνεργαστεί ξανά μαζί της.

Η απόφαση της εταιρείας και ο θυμός των ακολούθων της που συνεχίζει να είναι εμφανής, φαίνεται πως ταρακούνησε την influencer, η οποία κοινοποίησε ένα δεύτερο κείμενο στο instagram της. Σ’ αυτό το απολογητικό post, η Έμα γράφει πως καταλαβαίνει, ότι τα όσα είπε δεν ήταν καθόλου αστεία και ότι μάλιστα ήταν πολύ σοβαρά.

“Αφιέρωσα χρόνο για να σκεφτώ τις πράξεις μου και θέλω να επιβεβαιώσω πως έχω ενσυναίσθηση για την κατάσταση και δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανη, καθώς έβλαψα τον εαυτό μου και την οικογένειά μου πριν από 21 χρόνια” γράφει μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. καραγκιοζιλικια… φτασαμε να ενοχοποιουμε παιδακια για χαρη των σκυλιων και των γατιων!!

  2. -Τρώμε 200 κιλά κρέας ο καθένας μας, από ζώα που κάποιος τα σφάζει, δίχως να ζητάει την συγκατάθεσή τους.
    -Η κυρία είναι προϊόν και κοροϊδεύει τις βλαμμένες που πείθει να αγοράσουν κωλοπροϊόντα, τα οποία φτιάχνονται από σπέρμα γουρουνιών και ανθρώπων.
    Άντε γαμήσου εταιρεία, εταίρα, ηλίθιοι καταναλωτές και ψευτοζωόφιλοι.
    Σημείωση: όλοι οι σχολιαστές μέχρι στιγμής, είναι σωστοί.

  3. Για να την τιμωρήσω, θα της γλείψω το γατάκι της..

  4. Και εγώ πάτησα γάτες με το αυτοκίνητο για να μην τρακάρω ή με τρακάρουν, πόσο πρόστιμο πληρώνω επειδή δεν τις έθαψα με τιμές και κλάμματα, μήπως γνωρίζει κανένας ;;

  5. Νισάφι πια με τους γατοσκυλόφιλους. Έχει καταντήσει να έχει περισσότερη αξία ένας γάτος από έναν άνθρωπο.

    1. μαλακα μουναρα ειναι και σκασε… θα θελες να ειχες ενα τετοιο κοριτσαρο? σιγα ουτε κατσικα δεν θαχεις βλακα

Comments are closed.