Αυξάνονται οι έλεγχοι! ΕΛ.ΑΣ.: «Αν κάποιος εντοπιστεί μακριά από το σπίτι του θα του κόψουμε πρόστιμο»

Κοινοποίηση:
προστιμοο

Για τον περιορισμό στις μετακινήσεις και το  15νθήμερο σκληρό lockdown μίλησε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τόνισε πως αν κάποιος εντοπιστεί μακριά από το σπίτι του ο αστυνομικός θα του βεβαιώσει παράβαση!!!

Σύμφωνα με το skai.gr, οι έλεγχοι σε όλη την επικράτεια έχουν κυμανθεί από τις 65.000 μέχρι τις 70.000 καθημερινά.

«Εμείς βγάζουμε δελτία τύπου συνεχώς. Ο αριθμός των παραβάσεων είναι περίπου στις 1500 καθημερινά πανελλαδικώς».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το θέμα της παροχής βοήθειας είναι ένα θέμα δύσκολο. «Δεν μπορεί ο αστυνομικός να αφήσει το σημείο και ακολουθήσει τον πολίτη για να του υποδείξει σε ποιον ηλικιωμένο θα πάει. Εξάλλου ούτε εφικτό είναι αυτό. Ούτε θέλουμε να γίνει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ,ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  2. Τα νούμερα από τις κλείσεις και τα νούμερα τιε κορονομακακιας να τα βάλετε πισο σας να κάνετε τα παγωνια

  3. Ουδέν μονιμοτερο του προσωρινού. Μην επαναπαυεστε δε θα ειναι μόνο για 15 μέρες τα σκληρά μέτρα. Όσο δεν αντιδρουμε, τόσο σκληραίνουν.

  4. στο καθε 300αρι τσεπωνουν 60αρη απο οτι εμαθα τοσο βγαινει απο το ποσοστο που εχουν για τις κλησεις ολοι που λειτουργουν για το καλο μας αν παρατηρησει καποιος με ανοιχτα ματια θα δει οτι ολοι κονομανε απο την κατσταση γιαυτο και σκιζονται για το καλο μας και ολοι οι αλλοι μενουμε αφραγκοι για το καλο μας παντα ολα ας πουν αυριο οι γιατροι οι μπατσοι οι πολιτικοι τα νοσοκομεια κτλ κτλ οτι δεν θελουν ευρω και οτι εθελοντικα τα κανουν να τους πηστεψουμε αλλιως πως να πηστεψω το νοσοκομειο που για καθε τραχειοτομη παιρνει 13700 και για καθε θανατο απο η με παιρνει 33700 πως να πηστεψω τον μπατσο οταν καθε 300αρι βαζει τσεπη 60 πως πως πως και οταν βγει κανενας που θα κανει τα σωστα και δεν οικονομηση το ρειχνουν φυλακη τον εκτελουν κτλ

  5. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΗΙΝΑ ΤΑ ΕΝΣΟΙΜΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΠΑΡΗΣΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ Γ…ΜΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΑΣ ΣΤΟΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΥΨΕΛΗ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ…..

Comments are closed.