“Αυλικός” Νότης Μηταράκης: “Η Ελλάδα θα στείλει τεχνική και ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία”

Κοινοποίηση:
μηταρακης

«Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην προσπάθεια στήριξης του ουκρανικού λαού, άμεσα με τεχνική και ανθρωπιστική βοήθεια προς την Πολωνία και άλλες χώρες», επισήμανε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Ο κ. Μηταράκης επεσήμανε ότι οι πρόσφυγες που φεύγουν από την Ουκρανία «είναι πρόσφυγες πολέμου, αυτοί είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες» και πρόσθεσε ότι «αν πρέπει να πάρουμε και εμείς ως χώρα έναν αριθμό ανθρώπων, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε σε συνεργασία με την ΕΕ. Το κόστος θα καλυφθεί από την Ευρώπη».

Τέλος, ο κ. Μηταράκης χαρακτήρισε την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία «παράβαση του Διεθνούς Δικαίου, μια αναθεωρητική στάση της Ρωσίας, η οποία είναι καταδικαστέα από όλο το Δυτικό κόσμο» τονίζοντας επίσης ότι «είναι σημαντικό η ΕΕ και το ΝΑΤΟ με μία φωνή να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι σε αυτές τις αναθεωρητικές βλέψεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αθλια σιχαμερή εβραιοσπορά σέ πιάσανε οί πόνοι γιά τούς Ουκρανούς,ενώ τούς Ελληνες τούς μισείς.Τό συμπατριώτη σου τόν καραγκιόζη Σελένσκι θά τόν κρεμάσε ό μεγάλος Πούτιν στόν Μαιντάν όπως θά κεμάσουν εσένα εβραική οχιά Ελληνες πατριώτες στό Σύνταγμα.
    Juden raus aus Griechenland
    Γιάννης Λάκων

  2. BOΗΘΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ…..ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    1. ΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ…….

  3. Ισως δεν το καταλαβες αυλικε αλλα σε λιγο η Ουκρανια θα ειναι Ρωσια.

  4. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΒΛΗΜΑΤΑ!!!

  5. Στείλε και μερικούς λαθρομετανάστες, από εκείνους που έχεις παρκάρει στα νησιά!!!

  6. Την μπανάνα σου και στο κλουβί σου γρήγορα άσχετε άχρηστε και ανίδεε που έφυγες με τις κλωτσιές από το υπουργείο εργασίας.

Comments are closed.