Αττική Οδός: Έξι μήνες μετά, όχι χρήματα, ούτε επικοινωνία με τους ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν εν μέσω χιονιά

Κοινοποίηση:
ΑΤΤΙΚΗ

Καταγγελία στην εφημερίδα μας έκανε ο κύριος Γιώργος, ένας εκ των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό τον χειμώνα που πέρασε.  Όπως αναφέρει, όχι αποζημίωση, ούτε επικοινωνία για ενημέρωση δεν υπάρχει εκ μέρους τους.

Η καταγγελία:

“Είμαι ένας από τους πολλούς εγκλωβισμένους στην Αττική οδό στις 24 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους

Έχω επικοινωνήσει με την Αττική οδό 34 φορές τηλεφωνικά και έχω στείλει 11 mail το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι δεν έχω πάρει καμία απάντηση για την αίτηση που έχω κάνει και την αποζημίωση που εκκρεμεί.

Από ότι παρακολουθώ κανένα μέσο μαζικής επικοινωνίας δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα και δεν ξέρω και ποιοι είναι οι λόγοι που το κάνουν αυτό.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ το διαβάζω καθημερινά και εσάς σας παρακολουθώ συνεχώς σε κάθε εκπομπή και στο YouTube και παντού.(ανήκω στο χώρο της πραγματικής δεξιάς δίχως να έχω ψηφίσει ποτέ Νέα Δημοκρατία και είμαι 57 χρόνων)
Έχουν περάσει περίπου εξι μήνες έχουν δώσει την υπόθεση σε μία εταιρεία deloitte δίχως επικοινωνία δίχως τίποτα και εμείς ζούμε στο σκοτάδι.

Η κυβέρνηση δε από τη μεριά της είναι κοιμισμένη και ανήμποροι να κάνει οτιδήποτε μόνο δηλώσεις και παχιά λόγια”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ξαναπληρώστε και εγκλωβιστείτε κ@λοαθηναίοι με τα ληστρικά διόδια τον χρυσοπληρωμένο από την ελληνικό λαό δρόμο της κακιάς ώρας! Καλά σας κάνουν και σας π@δάνε! Μαζόχες!

  2. Τώρα την πήρες τηλέφωνο 34 φορές την Αττική οδό μπας και αρπάξεις το 2χιλιαρο, όταν χιονιζε όμως δεν μπήκες καν στον κόπο να πάρεις να ρωτήσεις αν είναι ανοικτή ή τι συνθήκες επικρατούν ε;

  3. Για την Αττική οδό δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι, αλλά όσοι εγκλωβίστηκαν εκείνη την ημέρα ταξιδεύοντας με το τρένο, πήραν τα χρήματα που τους υποσχέθηκαν, μέσα στον Ιούλιο.
    (Αν χρειάζεται επιβεβαίωση των λόγων μου, τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση της εφημερίδας)

  4. Μήπως ο κύριος είναι από αυτός που εκείνη την μέρα πέρασε μέσα από Αττική οδό και θέλει και αυτός και πολλά άλλα λαμόγια να αρπάξουν τό διχιλιαρο; γιατί εγώ έχω γνωστό όπου τό παλικάρι εγκλωβίστηκε πραγματικά μέσα στην Αττική οδό πήρε από εκεί το όχημα του μετά από δύο μέρες και τα χρήματα τα έχει πάρει

  5. Κι ούτε πρόκειται να λάβουν καμία αποζημίωση. Ο Έλληνας στην Ελλάδα είναι πλέον εχθρός. Προέχουν τώρα οι γκαστρωμενες τσούλες με τα 5-6 μούλικα και τους γαμιάδες συζύγους που έρχονται λαθραία και τους μαζεύουν με ολες τις ανέσεις, οι Μούλοι της κυβέρνησης όπως ορίζει το Μεγάλο Σχέδιο.

  6. Θέλεις και διχιλιαρο ρε χλιμιτζουρα;;Στο χρωστάγαν και.απο χθές;;;

  7. Ρε καλά σας κάνουνε, αφού είστε ραγιάδες. Περιμένετε να σας πετάξουνε κανα ξεροκόμματο απο το τραπέζι σαν τους ζήτουλες, αντι να τους σπάσετε στο ξύλο με το έτσι θέλω.
    Με τέτοια μυαλά, δεν έχει ελπίδα ο ψωμόλυσσας οσφυοκάμπτης νεοέλληνας. Ποτέ δεν είχε.

  8. Καλά θα έδινε η αττική οδός χρήματα; το πιστέψατε;;; δεν ρωτάτε άλλους (σε άλλες περιπτώσεις) που κινήθηκαν δικαστικά και πήραν ψίχουλα;;;

Comments are closed.