Ατελείωτη κατηφόρα στην τηλεθέαση για τη Μένεγάκη. Bατερλό η επιστροφή της στη μικρή οθόνη

Κοινοποίηση:
9d65e05c69744aefabc808b3c8259587

Βαθιά βουτιά στα νούμερα τηλεθέασης κάνει η Eλένη Μενεγάκη στο Mega.

Στο δυναμικό κοινό χθες η τηλεθέαση έπεσε στο 6,5% και στο σύνολο έφτασε γύρω στο 7,8%, και η ίδια πλέον φαντάζει ως παρουσιάστρια μιας άλλης εποχής και συμπεριφέρεται με άλλους τηλεοπτικούς κώδικες, πιο παρωχημένους, με αποτέλεσμα το comeback της στη μικρή οθόνη να μοιάζει με βατερλό!

Στη μεσημεριανή ζώνη αρχίζουν να παγιώνονται πια κάποια πράγματα, με το «Rouk Ζοuk» στον ΑΝΤ1 και τη Ζέτα Μακρυπούλια να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών! Ετσι, για την Τρίτη τα ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, σύμφωνα με το τηλεβαρόμετρο της Nilsen, έφεραν το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Ε) στον ΑΝΤ1 στο 15,3% και το «Rouk Ζοuk» στο 17%.

Το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά στον Σκάι, ενώ το «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha αγγίζει το 11.6%. Aπό την άλλη, το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, φτάνοντας το 14,6%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η Ελένη, είναι η πιο ερωτική γυναίκα της χώρας μακράν!!! Και δεν πατε να λετε ότι θέλετε, ζήλεια λέγετε αυτό! Όσο για τις απολαβές της, πληρώνεται απο τον ιδιωτικό τομέα, πολλοί τεμπέληδες απο εσάς, τα παίρνουν απο το Δημόσιο, δηλαδή απο μένα!!!

  2. 1 .5 εκατομυριο ευρω το χρόνο παίρνει…γι αυτη τη τηλεθέαση!!! Ο κόσμος ξυπνάει φτάνει πια με τα τίποτα!!!!

  3. Δεν έχει κωλόγερους τώρα να τρέχουν από πίσω της, πατώνεις μωρή;

  4. Ενώ το Κ κ Ε είναι σύγχρονο.
    Ενώ του Ρουκ Ζουκ είναι κάτι πρωτοποριακό και έξυπνο.
    Απλά ο κοσμάκης βαρέθηκε την έκθεση της βασίλισσας, έτσι τη λέγατε όλοι στα Midia την μετρίου μυελού βαμμένη ξανθιά και καθώς αυτή έμεινε στα συμβόλαιά της και γράφει κανονικά τους πάντες, την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα.
    Αλλά προ; Θεού μη μας λέτε ότι ο κοσμάκης στράφηκε στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ του Κ κ Ε!
    Έλεος.

  5. ρε παιδια πειτε μου.. Αυτη γυναικα η τραβεστι ειναι

  6. Αν η 1000παιγμενη σειρα κων/ινου και ελενης εχει τα τριπλασια ποσοστα τοτε η μενεγακη πρεπει να παρει τον μπουλο αρκετα φτανει με την γεροντομπεμπεκα

Comments are closed.