Ασύλληπτη ανακοίνωση της Μητρόπολης Λάρισας για τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών: “Τους μοιράσαμε σοκολατάκια για να μη φύγουν πικραμένοι…”

Κοινοποίηση:
unnamed

Η απάντηση του Ιωάννη από την Λάρισα στην κατάπτυστη ανακοίνωσή του Ιερωνύμου και της Μητροπόλεως Λαρίσης.

Η Μητρόπολη και ο Δεσπότης Λαρίσης Ιερώνυμος με ύφος 100 καρδιναλίων και πολιτικάντικη ορολογία προκαλεί κατά σαρκαστικό τρόπο και ειρωνεύεται την ειρηνική, πλην όμως δυναμική διαμαρτυρία, που έγινε έξω από το Επισκοπείο.

Η Διαμαρτυρία στρέφεται κατά της απαράδεκτης πρωτοβουλίας του Ιερωνύμου να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς. Με την ενέργεια αυτή ο Ιερώνυμος ενεργεί ως κυβερνητικός βραχίονας για την επιβολή της υγειονομικής τυραννίας.

Με την κατάπτυστη ανακοίνωσή του επιχειρεί να απομειώσει το πλήθος των πολιτών που συγκεντρώθηκε αυθόρμητα και να απαξιώσει το κύρος του διακεκριμένου ομιλητού. Ξεχνάνε όμως, ότι στην Ορθοδοξία ισχύει το: «Ο είς και η αλήθεια» . Ένας και μόνο εμφορούμενος από την Αλήθεια είναι ικανός να γκρεμίσει τον αλαζόνα αμετανόητο δεσπότη και την πλάνη του. Και βέβαια ήταν εκατοντάδες οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν και συνέρρεαν μέχρι νυκτός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κατάπτυστοι και ψεκασμένοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι ο Χριστιανισμός είναι τσιφλίκι σας. Αει σιχτίρι πια. ανισόρροποι.

  2. Αγαπητοί αδελφοί εν Χριστό, Μέγας Αντώνιος είχε πει εδώ & εκατοντάδες χρόνια, «Θα έρθει καιρός που οι κληρικοί θα είναι χειρότεροι από τους λαϊκούς….»

    Εδώ πρόκειται καθαρά για υποστήριξη στη άθεη & αντίχριστη ΠΟΛΙΤΕΙΑ & όχι από αγάπη για τον συνάνθρωπο.

    Τα «30 αργύρια», θα είναι πάντα στο προσκήνιο…Σεβασμιώτατε, είναι σίγουρο, ότι θα μείνετε μόνος…

    Λυπάμαι, γιατί ήμουν παρόν στην ενθρόνιση & χαιρόμουν για τον νέο Επίσκοπο Λαρίσης…

  3. Μητροπολίτη λάρισας γιατί δεν ζήτησες να γίνει εμβολιασμός κατά την περιοδείσ της κούκλας αμάλ με την τρομακτική μορφή; Μητροπολίτη λάρισας, γιατί δεν έβγαλες ανακοίνωση που οι απίθανοι κυβερνώντες επέτρεπαν την αμάλ και απαγόρευαν την Παναγία; Μητροπολίτη λάρισας πως δέχτηκες να κάνεις Ανάσταση στις 10, μπας και πίστεψες τους τσιοδροχαρδαλιάδες ότι βγαίνει κατά τις 12 ο κοροδοιός; Μητροπολίτη λάρισας, ο Ναός είναι το σπίτι του Θεού, όχι το εμβολιαστικό κέντρο της μπιλντεμπεργκ. Δώστε την εκκλησιαστική περιουσία και πες στους καλοταισμένους μητροπολίτες να κάνουν καμιά δίαιτα από το πολύ φαί και αφήστε τα μπόλια. Οι πιστοί ακούνε μόνο τον Χριστό, όχι τους μητροπολίτες του κούλη.

  4. Και ειναι και συριζαιος ο δέσποτας, μη ξεχνάμε. Συριζα & νδ το ιδιο μαγαζι.

Comments are closed.