Αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά συμμορίας Ρομά σε καταδίωξη: Δεν πυροβόλησε γιατί έτσι τον διέταξαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε συμπλοκή που ακολούθησε μετά από καταδίωξη ενός Ρομά.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν σε έλεγχο αυτοκινήτων που διενεργούσαν αστυνομικοί των Σερρών στο Ποντισμένο του δήμου Ηράκλειας, αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά δεν σταμάτησε και ακολούθησε καταδίωξη.

 Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών, κ. Αναστάσιο Αραμπατζή, άμεσα συγκεντρώθηκε μια ομάδα 15 – 20 ατόμων με σκοπό να σταματήσει τον έλεγχο, κινήθηκε απειλητικά κατά των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και ακολούθησε συμπλοκή.

 Όπως δηλώνει ο κ. Αραμπατζής… «ευτυχώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεμπλακούν γρήγορα, ενώ ένας εξ αυτών χτυπήθηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το epilogestv, οι τρεις δράστες της επίθεσης στον αστυνομικό είναι γνωστοί στην αστυνομία και έχουν ήδη συλληφθεί, έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτο μας ελειπε τωρα, επειδη συνεβη αυτο το περιστατικο με τον 16νο γυφτο, που δυστυχως κατελειξε, διοτι η παραβατικοτητα εχει αυτα τα αποτελεσματα, να ευνουχισει τελειως η Μπανανια που ζουμε, τους αστυνομικους, ωστε να μην κανουν οπως πρεπει την δουλεια τους, φοβουμενοι να κανουν χρηση του οπλου τους, για να μην δυσαρεστηθουν οι γυφτοι και οι συριζαιοι φιλοι τους και να γινουμε μια ζουγκλα, οπου ο καθενας θα κανει οτι θελει!!!! Οι νομοι πρεπει να εφαρμοζονται και να αφησουν την αστυνομια να κανει την δουλεια της!!! Αν οι πολιτικαντηδες δεν ειναι ικανοι να επιβαλουν την ταξη η δεν θελουν, να πανε στο σπιτι τους!!!!!!

  2. Εδω και τωρα νομοθετικο πλαισιο που να λυνει τα χερια της ΕΛ.ΑΣ! Σικσγο γιναμε απο βωθρορομα, λαθροπιθηκια και πρεζεμπορους!

  3. ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΑΓΝΟΓΥΦΤΕ

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΑΚΕΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ

  5. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΑΣ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

  6. Τι να πούμε τωρα για την άκρως εγκληματικη ράτσα των γύφτων υποφέρουμε όλοι μας και οι πολιτικοι κωφευουν και το χαβα τους

Comments are closed.