Ασπίδα στον Κουρουμπλή ο Αμβρόσιος – «Θα βγει κερδισμένος»

Κοινοποίηση:
AMVROSIOS-768x512-768x512

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, με αφορμή τον σάλο που ακολούθησε τη συνάντηση του με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΙ ο Αμβρόσιος προσερχόμενος στην Παναγία Τρυπητη για τους Χαιρετισμούς χαρακτήρισε «κουφιοκεφαλάκηδες» αυτούς που αντέδρασαν στη συνάντηση του με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ προέβλεψε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα είναι τελικά ο κερδισμένος.

«Το 15 εγώ έγραφα «γεια σου λεβέντη Τσίπρα Πρωθυπουργέ»

«Εγώ το 15 που βγήκε ο Τσίπρας έγραφα «γεια σου λεβέντη Πρωθυπουργέ», πίστευα ότι θα αλλάξει κάτι, όχι ότι θα προδώσει τα πάντα». Ο Αμβρόσιος υποστήριξε ότι απλώς κρίνει αυτά τα οποία βλέπει.

«Ψυχορραγούν», δήλωσε ο Αμβρόσιος για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι η Εκκλησία θα εκτιμήσει και θα στηρίξει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο Μητροπολίτης σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ανέφερε πως ο κ. Κουρουμπλής είναι ευεργέτης του γηροκομείου, όπου είχαν συναντηθεί, και για αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεινον το γηρας ,ου γαρ ερχεται μονον!…Φαινεται οτι η εγκεφαλικη απισχναση δεν αγγιζει τους υπερηλικες μητροπολιτες και πολιτικους!..Σπιτι σου μεγαλε.Ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να αποφασιζεις εσυ αντι του εκκλησιαστικου πληρωματος?Αλλο εκκλησια (παπαδαριο) και αλλο θρησκεια…Μεγαλε αντρα, κοιταξε μηπως σου ξεφυγει κανενας διεμφιλικος!…Εκει εχεις επικεντρωθει.

  2. Δέσποτά μου,

    Σε ρωτώ με κάθε σεβασμό, μα καλά το “πάθημα” του 2015 («γεια σου λεβέντη Τσίπρα Πρωθυπουργέ»), δεν σου έγινε μάθημα; Αν η Εκκλησία εκτιμά και στηρίζει τέτοια άτομα, τότε τα σχόλια είναι αυτονοήτως περιττά. Εδώ ισχύει το “δεν ήξερες, δεν ρώταγες;”

    Και μία ερώτηση: ο ευεργέτης τον οποίον στηρίζεις, με τι χρήματα ενίσχυσε το Γηροκομείο, με δικά του ή με κρατικά; Διότι αν (λέω αν) είναι με κρατική ενίσχυση, τότε θα πρέπει να προϋπαντείς και να στηρίζεις όλους τους φορολογούμενους και όχι αυτόν που κάνει “μνημόσυνο με ξένα κόλυβα”.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΥΓ: 1) μήπως μπορείς να μας πεις αν ο ευεργέτης κατεψήφισε και την προδοσία των Πρεσπών και όλοι εμείς κοιμώμασθε όρθιοι;;;

    2) Στήριξα όλες τις τοποθετήσεις σου, αλλά ΟΧΙ και αυτήν, υπάρχουν κάποια όρια για όλους τους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ, τα οποία θα έπρεπε να ισχύουν και για εσένα.

    3) Υπεράνω οποιουδήποτε ατόμου ή υλικού αγαθού είναι η ΠΑΤΡΙΣ.

Comments are closed.