Ασημίνα Ουστάλλι: Η αλβανίδα του Master Chef ποζάρει με το κόκκινο μαγιό της και αναστατώνει

Κοινοποίηση:
asimina

Μπορεί να κέρδισε το ενδιαφέρον του καθενός μέσω της συμμετοχής της στο MasterChef βγάζοντας πολύ πισινό, όμως, αυτή τη στιγμή, η Ασημίνα Ουστάλλι, κρατάει το «κλειδί» του Instagram με τις σeξι αναρτήσεις της.

Φοράει το ανατρεπτικό της μαγιό, πηγαίνει στην παραλία και κολάζει τους πάντες με τα αποκαλυπτικά μέρη του σώματος της.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ολοι οσοι κατηγορειται την κοπελα, μαλλον δεν θα εχετε δει ουτε στα ονειρα σας μια τετοια παρουσια. Ποσο μαλλον στην πραγματικοτητα.Η καταγωγη της δεν λεει τιποτα. Γεννημενη και αναθρεμενη στην Ελλαδα ειναι και εχει τροπους , δεν ειναι σιχαμα οπως εσεις..

    1. Άσε μας ρε μαλακά, ναι ήρθαν οι Αλβανίδες στην Ελλάδα και είδαμε καλλονές….εδώ οι Ελληνίδες ήταν μπάζα….κόψε τον μπάφο … Γεννημένος και αναθρεμενος στην Ελλάδα ήταν και ο Δράμαλης και χιλιάδες ακόμα Τούρκοι και Αλβανοί….τι θέλεις να μας πεις δηλαδή???? Δεν μας παίζεις καμία μαλάκια με τα χειλάκια σου αντί να μας λες τέτοιες αρλουμπες??? Τριμαλακα….ε τριμαλακα!!!

  2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ !!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΤΣΟΛΙ?????? ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!

  3. ΆΚΟΥ ΟΥΣΤΑΛΙ ΈΨΑΧΝΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ? ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

Comments are closed.