«Ας κάνω μια εκτρωσούλα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση». Σοκάρει η Μαρία Ιωαννίδου…

Κοινοποίηση:
1

Σε μια δυσάρεστη εξομολόγηση προέβη η Μαρία Ιωαννίδου η οποία αποκάλυψε για ακόμη μια φορά ότι έχει κάνει πέντε εκτρώσεις στη ζωή της. Η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε στο Happy Day για τον Φρέντυ Γερμανό και παραδέχτηκε πως ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανε ένα παιδί.


«Πενθώ κανονικά που ακυρώθηκε η παράσταση γιατί είναι από τις ακριβές. Αυτό σημαίνει ανεργία. Δεν ξέρω ούτε να πλέκω ούτε να κεντάω, υποφέρω στο σπίτι μου. Τι να κάνω; Να χορεύω μόνη μου; Να με βλέπει ο σκύλος μου; Μου έχει πει ο κόσμος ότι θέλει να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Θα δεχόμουν πρόταση για κριτής στο J2US, αλλά δεν υπάρχει αξιοκρατία όπως παλιά. Η Ζωζώ θα είναι πολύ καλή.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
    ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ.ΚΑΙ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΤΩ.
    ΙΣΧΝ

  2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΓΥΝΑΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ !!!!ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΑΝΟΗΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ !!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!

    1. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕΙΞΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΙΣΧΝ

  3. Όταν στά έδινε ο θεός τα πέταγες και μετά έτρεχες γιά εξωσωματική, τι να πώ τώρα ότι και να πώ λίγο θα είναι, ο θεός να σε συγχωρέσει.

  4. Και στα γεράματα ακόμη, ανεγκέφαλη και ηλίθια να εξομολογείτε για τα εγκλήματα που έκανε.

  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ

  6. Κ. Ιωαννιδου, ξανα σκεφτείτε αυτά που είπατε και θα βρείτε την απάντηση και για σας κ για την Ναταλία…Είναι απλά τα πράγματα..
    Α καιρός να πιάσετε κ το πλέξιμο κ κανενα βιβλίο

  7. Τι να πούμε για τον Φρέντυ που την παντρεύτηκε!!!!!

  8. Οι σημερινές κάνουν ακόμα περισσότερες και μετά δεν μπορούν να πιάσουν παιδιά. Η χώρα έπεσε στον βόθρο του “Δυτικού Πολιτισμού” και τώρα πληρώνει με το να εισάγει πάσης φύσεως ισλαμιστές και να επαναφέρει την τουρκοκρατία οικειοθελώς και μάλιστα με μπροστάρηδες τις φεμινήστριες και τους ομοφυλόφιλους, δηλαδή αυτούς που θα σφαγιαστούν πρώτοι από το ασκέρι που έχουν καλέσει εδώ…

    1. Τράβα να κάνεις Άγιο τον Ρουπακιά ρε όρνιο που μιλάτε για δολοφονίες

  9. κλασσικη ελεεινιδα…ακρως αφελης κι ανοητη…δηλαδη επικινδυνη…παλια ειχε δηλωσει επτα δολοφονιες αγεννητων παιδιων…τωρα πεντε;;;

    1. Αντε τραβα να βρίσεις κανα νεκρό και στήριζε δολοφόνους τσοκαρο

  10. 5 εκτρωσεις..δηλαδη 5 δολοφονιες αθωων αγγελικων ψυχων!
    Αν ηξερες παλιο-κουφαλα πως κλαινε αυτες οι ψυχες και τα κλαματα τους ανεβαινουν μεχρι τον Θεο, δεν θα το εκανες ποτε.
    Καποια στιγμη, αυτες τις ψυχουλες, θα τις εχεις απεναντι σου ..και θα σε κρινουν!

  11. Ασε μας κι εσυ μωρε τσοκαρο μια ζωη ηλιθια ησουν και αν εκανες και 5 εκτρωσεις ισως ηταν καλυτερα γιατι το παιδι σου θα σε καταριοταν σιγουρα βουρλο .
    Μια ζωή στη κλάψα εισαι

Comments are closed.