“Ας είναι καλά ο πλαστικός σου…”: Ξεφτιλίζουν την Τατιάνα Στεφανίδου!

Κοινοποίηση:
tatiamna

Απίστευτους χαρακτηρισμούς και χλευασμός από χιλιάδες ακόλουθους της Τατιάνας Στεφανίδου στο Instagram με αφορμή μια ακόμα ανάρτηση της ίδιας για διαγωνισμό!

Είναι γνωστό πως η Τατιάνα Στεφανίδου βγάζει αρκετά χρήματα από τα social media και τους διαγωνισμούς που διοργανώνει και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς! Χτες αποφάσισε να χαρίσει σε μια υπερτυχερή καλλυντικά και ο χλευασμός που “έπεσε” ήταν άνευ προηγουμένους! Οι χαρακτηρισμοί έδιναν και έπαιρναν και το κράξιμο είναι τραγικό!

Τι για πλαστικό διάβασε, τι για τα χρήματα που βγάζει! Ωστόσο δεν έλειψαν και οι πιο ψύχραιμοι που τόνισαν πως δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζουν έτσι μια κυρία και μια μάνα αφού η αλήθεια είναι πως η Τατιάνα Στεφανίδου όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει δικαιώματα!

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα της παρουσιάστριας και τα σχόλια από χιλιάδες ακόλουθούς της:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Προσφέρετε στο δέρμα σας τη θρέψη που έχει ανάγκη και θα εντυπωσιαστείτε από τις δυνατότητες που έχει η επιδερμίδα σας να δείξει όμορφη, νεανική και λαμπερή! Ο ορός προσώπου επανόρθωσης και νεότητας LUXIOUS Regenerative Face Serum της La Biored, χάρη στον θησαυρό πολύτιμων φυσικών συστατικών που περιέχει, αυξάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη και μειώνει θεαματικά όλα τα σημάδια κούρασης και φθοράς από τον χρόνο στην επιδερμίδα σας από τις πρώτες εφαρμογές . Εφαρμόστε 1-2 σταγόνες σε κάθε τεταρτημόριο του προσώπου (μέτωπο-πηγούνι-μάγουλα) πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για ενεργοποίηση της επιδερμίδας. Μην ξεχάσετε τον λαιμό και το ντεκολτέ! Για μέγιστο αποτέλεσμα, συνδυάστε με προϊόντα LA BIORED της σειράς LUXIOUS Regenerative της εταιρείας HEREMCO: κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών. https://labiored.com/products/luxious-regenerative-face-serum/ https://labiored.com/

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πρώτο τσιμπούκι ητανε και τώρα τα περνει ολα μέσα.

  2. Κ. Τατιάνα πρέπει να δοκιμάσετε και τις δικές μας κρεμες.

Comments are closed.