Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ: Θα στρώσω δάφνες για να περάσει η Άννα Καραμανλή

Κοινοποίηση:
arximandritis

Την άποψή του ότι θα στρώσει δάφνες για να περάσει η Άννα Καραμανλή εξέφρασε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχιμανδρίτης του ιερού ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης είχε δηλώσει πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου των ομόφυλων ζευγαριών ότι δεν θα επιτρέψει να έρθουν στην Εκκλησία οι βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ.

Μία μέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Θα στρώσω δάφνες για να περάσει η Άννα Καραμανλή, δεν ξέρω τι θα κάνω με τον Γιάννη Καλλιάνο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κάνει τον χαζό ο Μητροπολίτης.
    Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι λόγω του ότι θα το ψήφιζαν οι γκέι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, βρήκαν πάτημα κάποιοι, κατ εντολήν της στοάς, να το παίξουν οικογενειάρχες για να ξεχωρίζει ο βλάκας ψηφοφόρος τους ΝΔουλες από τους νεοταξιτες (κανονικά μια φάρα είναι όλοι).

    Θα ξεχαστεί και αυτό όπως η πώληση της Μακεδονίας.

  2. Τελικά ρε παιδιά, έγινε και μια μεγάλη ανατροπή! Ο Πολάκης βρέθηκε να είναι πιο κοντά στην κρητική λεβεντιά και ψυχή. Πως να σφίξει τώρα το χέρι της κρητικιάς μάνας ο πρωθυπουργός….τι σχέση μπορεί να έχει….

  3. Δηλαδη ειναι αναγκη να επιβραβαιβουμε τα αυτονοητα Και μη χειροτερα

    1. Ανάγκη είναι, εκεί μας κατάντησαν δεν το καταλαβαίνεις. Οι ανώμαλοι όλη μέρα φωνάζουν για την ανάγκη τους που να ξέρεις είναι να βάλουν χέρι στα παιδάκια γιατί τις άλλες ανάγκες τους τις έχουν καλύψει.

      1. Με το ζόρι σε κατάντησαν? Τους δύο που κυβερνάνε τους ψηφίζουν τα ψοφιμια από το 50 και από το 75 ψηφίζουν και τα δεκανίκια τους, τους ξέρετε και πάλι εκεί, εδώ υπάρχει καμμενο ποσοστό που πιστεύει στην απάτη του κομμουνισμού τι να λέμε τώρα.

  4. Ειναι αφελης ή μας δουλευει; Δεν υπαρχει ουτε ενας στο σκυλοβουλιο που δεν ειναι μασονος. Απλα καποιοι παιζουν τη ρεζερβα αν κατι στραβωσει πρεπει να υπαρχουν καποιοι που θα αναλαβουν να ποιμανουν τα γιδια ξανα απ την αρχη

    1. Και το παπαδαριό μασόνοι είναι, γνωρίζουν… Τις ρεζέρβες προετοιμάζουν. Ευτυχώς χαίρομαι που υπάρχουν ξύπνιοι άνθρωποι εκεί έξω και έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν τι παίζει, πληθαίνουν οι φωνές… Συνεχίστε να διαδίδετε την αλήθεια, ξυπνάτε το κόσμο, κάποια στιγμή θα τους πάρουμε ΟΛΟΥΣ με τις κλωτσιές.

  5. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΑΥΤΟΣ.

Comments are closed.