Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε»

Κοινοποίηση:
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΜΑΚ

«Άλλες είναι πιθανό να είναι οι «κόκκινες γραμμές» της πολιτικής ηγεσίας και άλλες των Ενόπλων Δυνάμεων. Εμείς εκτελούμε εντολές».

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ε.Αποστολάκης σε σημερινή συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Και αυτό είναι μία κόκκινη γραμμή που ενστερνίζεται η κυβέρνηση» τόνισε με αποφασιστικότητα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Μιλώντας στην ετήσια καθιερωμένη εορταστική συνάντησή του με τους στρατιωτικούς συντάκτες, στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τοποθετήθηκε και σε ερώτηση που του έγινε αναφορικώς με το ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και της Ελλάδος στην περιοχή μας.

«Οι ΗΠΑ ψάχνουν τρόπους ώστε να εξασφαλιστεί η ισορροπία στην περιοχή. Η Ελλάδα λειτουργεί σαν γέφυρα και παίζει θετικό ρόλο. Ο άξονας της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Αίγυπτο αντισταθμίζει την πίεση που εξασκείται από την Τουρκία».

Τέλος ο Ναύαρχος Αποστολάκης απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα είμαστε μόνοι μας ή θα σπεύσουν και άλλοι σε βοήθειά μας σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, ήταν απολύτως σαφής: «Εάν χρειαστεί να πολεμήσουμε δεν θα συμπολεμήσει κανένας δίπλα μας. Η δική μας προσπάθεια επικεντρώνεται να μην χρειαστεί να φθάσουμε ως εκεί. Με τις ΗΠΑ και την ΕΕ θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι Τούρκοι δεν θα φθάσουν έως εκεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Το pin ναναι καλα ναυαρχεεε.. μολις σε αποστρατευσουν, να κανεις κομμα για να τους τα χωσεις οπως τοσοι αλλοι!

  2. ean oi tourkoi anevoun se vrahonisida tha….tous klasoume t’arhidia!!!

  3. Κλασσικός κλασομπανιερας φανφαρας στρατηγός όπως και ο προϊστάμενος του..
    . Λόγια…. Από κομματοσκυλα στρατοκαυλους να φάνε και οι κότες οι λυρατες οι μακροπουπουλατες.

  4. Οπως ο Αλλος που ειπε για το θεμα των Βορειο Ηπειρωτων που τους κατασχετουν οι Αλβανοι τις περιουσιες τους….Δεν θα μπει η Αλβανια στην Ευρωπη…ε στα αρχιδια τους αφου οι μισοι Αλβανοι ειναι στην Ελλαδα οι προδοτες Ελληνες τους δινουν δουλεια ευρω εχουν ταυτοτητες Ελληνικες εχουν οτι γουσταρουν…..Εεεε στα αρχιδια τους ρε γκασμαδες πολιτικοι αν τους βαλεις στην Ευρωπη….Τρελα μας πουλατε?

  5. Βρε άντε να πνιγητε ψεύτες που εάν ανέβουν θα ισοπεδώσει βραχονησίδα .Πορδες είστε , Αλήθεια για το Μακεδονικό τι , κάνατε?Τίποτα σκουλίκια.

  6. Προσεχε μη σκισεις το κομπινεζον ναυαρχε….. Τοσο καιρο στα 4 ειστε απεναντι στις προκλησεις

  7. Μας δουλευει ο ψεκασμενος γαλονας,εδω ρε ανθρωπε ολοκληρη Μακεδονια παραδωσαμε και εσεις τι κανατε ρε καραγκιοζηδες,απολυτως τιποτα , μουγκα στην στρουγκα τωρα…….. ξυπνησες ας ειναι, αλλα και ολοκληρο ταγμα να βαλει η Τουρκια σε οποιανδηποτε βραχονησιδα το ιδιο θα κανετε παλι,μουγκα στην στρουγκα,γιατι οι παντελονατοι Στρατιωτικοι δεν υπαρχουν,καποτε υπηρχαν ,γι αυτο Στρατηγακο μου που ελεγε σε καποια παλια ταινια καποιος,ηθοποιος κατσε στην γραφιαρα σου,γιατι τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους

  8. Είμαι σίγουρος ότι φοράει άσπρο καλσόν καί τό έχει σκίσει

  9. κοψε κατι, σιγα μη σκισεις κανενα βρακι.. ανεβηκαν στα ιμια και κλασατε μεντες,καθε μερα πετανε πανω απο ελληνικα νησια και τους κοιτατε..καθε μερα ανεβαινουν λαθροεισβολεις οχι σε βραχονησιδες αλλα στα νησια μας και τους πλενετε τα βρακια.. Αντε να παρεις το μισθουλακο σου και το δωρο χριστουγεννων τωρα και ασε τις μεγαλες κουβεντες, οι τουρκοι εχουν ερντογαν και στρατο με @ρχιδια. οχι σκετα @ρχιδια σαν εσας

  10. ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ Η ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΟΥΡΚΙΑ); ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΘΑ ΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ

  11. ΕΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ……. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ……! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

Comments are closed.