Αριστοτελία Πελώνη: “Σήμερα στη δημοσιότητα η σύσταση της Επιτροπής για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού” – Πραγματοποιούνται τα σχέδια της ΕΛΙΤ;

Κοινοποίηση:
ΠΕΛΩΝΗ

Για την πορεία του εμβολιασμού, την οικονομία αλλά και τις εξελίξεις μετά την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης χθες στην Αρχαία Αγορά, μίλησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Μιλώντας για την πορεία της πανδημίας, η κυρία Πελώνη είπε πως οι εξελίξεις είναι θετικές χάρις και στην συμβολή των self test. «Μείζονος σημασίας για να χτίσουμε πιο γρήγορα το τείχος της ανοσίας είναι η συνέχιση των εμβολιασμών με τους ίδιους αυξημένους ρυθμούς και στο επόμενο διάστημα. Ήδη, άλλωστε, από την Τετάρτη, έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή του σχεδίου προτεραιοποίησης και όλοι οι συμπολίτες μας άνω των 18 ετών μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει περισσότεροι από 7.244.000 εμβολιασμοί. Μια δόση έχουν λάβει πάνω από 4.380.000 συμπολίτες μας, ενώ έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους περισσότεροι από 3.040.000», είπε.

Μιλώντας για το ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέλαβε τη σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής για πιθανή υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τις διευκολύνσεις σε εμβολιασμένους. «Η σύσταση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Επιτροπής εντός της ημέρας», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ποια επιστημονικά δεδομένα; Ό,τι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κόλλησε κορωνοϊό από γιατρό ή νοσηλευτή σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο; ΚΑΝΕΝΑΣ

  2. Πάμε για το Σπουτνικ!!
    Για την Ρωσία και τον Πούτιν με αγάπη.
    Είμαι αρνητικός στον ΙΟ. Θέλετε να με εμβολιάσετε? ΣΠΟΥΤΝΙΚ.
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  3. Δούλεμα άγριο. Η κοροϊδία ειναι οτι το λενε και ΒΙΟΗΘΙΚΗ. Εχουν μωρε ηθικη οι σατανιασμένοι;

  4. Κοιμήσου κι άλλο Έλληνα. Ύπνο βαθύ!! Και γράψε ΟΛΕΣ τις νομοθεσίες & τα άρθρα που σου εξασφαλίζουν τη ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ στα “υπάρχοντά” σου!! Αρκεί που έχεις Νέτφλιξμ τσιγαράκι και τη φραπεδιά!!!
    Γι’ αυτό είμαστε εδώ που είμαστε… κατακαημένη Ελλάδα…

    1. τα πες ολα. δυστυχως ο Ελληνας , ο αντρας Ελληνας τους εχει καταλαβει τι κοροιδια εχει πεσει και δεν τους υποστηριζει , ομως ο Ελληνας αντρας ειναι η τραγικ’ή μειοψηφια στο εκλογικο σωμα και δυστυχως γινεται οτι ψηφιζουν οι Ηλιθιες οι Ελληνιδες που ειναι ετοιμες να ξαναψηφισουν τον Τσιπρα *(44% των γυναικων που ψηφισαν, ψηφισαν Τσιπρα το 2015. δυο φορες κιολας οχι μια και ετοιμαζονται να το τριτψσουν το κακο που θα ειναι οικουμενικη αναμεσα σε Νδ-Συριζα και ενα απο τα υπολοιπα κομματα της ΒΟΥΛΗΣ )

  5. Μια 17 Νοέμβρη θέλει ο Μητσοτάκης να απαγάγει τον γιό του ή την Σκοπιανή του και να του στέλνει σε δόσεις τα κομμάτια τους μέχρι να βγεί να πεί όλη την αλήθεια, να παραιτηθεί και να σαπίσει στην φυλακή για όλα τα εγκλήματα του!

  6. Η Πελώνη, η αρβανίτισσα που μέχρι πρόσφατα έβριζε κάθε τι Ελληνικό που μέχρι και αλβανοί την θεωρούσαν δική τους, τώρα μας μιλάει “για το καλό της πατρίδας μας”…

Comments are closed.