Αργυρούπολη: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που φέρονται ως μέλη συμμορίας. Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Κοινοποίηση:
peripoliko-1800_3

Απολογήθηκαν σήμερα στον ανακριτή οι τρεις ανήλικοι που φέρονται ως μέλη συμμορίας στα νότια προάστια της Αθήνας και αμέσως μετά αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους καθώς και επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό.

Κατά πληροφορίες, και οι τρεις ενώπιον του ανακριτή υποστήριξαν πως δεν έχουν ανάμειξη στην επίθεση που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πλατεία της Αργυρούπολης εις βάρος δυο ανήλικων.

Όπως έγινε γνωστό το ένα από τα ανήλικα αυτά δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι ενός ό άλλος νέος ξυλοκοπήθηκε άγρια. Οι δράστες τους άρπαξαν τηλέφωνα και χρήματα. Για την επίθεση αυτή οι τρεις κατηγορούμενοι ανέφεραν σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή πως έφυγαν από την πλατεία όταν άρχισε η συμπλοκή.

Υπενθυμίζεται πως βάρος των τριών κατηγορουμένων έχουν κατά περίπτωση απαγγελθεί κατηγορίες για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Σε δήλωσή του ο Αντώνης Μυλωνάς – δικηγόρος ενός εκ των τριών ανήλικων κατηγορουμένων τόνισε: «Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα επεβλήθησαν αναμορφωτικά μέτρα. Παρουσίαση μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και παρακολούθηση από επιμελητή ανηλίκων. Πρέπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει». Ερωτηθείς για την υπερασπιστική γραμμή του εντολέα του, ανέφερε πως ο ανήλικος δεν ήταν στις ομάδες που έκαναν τα επεισόδια. Ήταν παρών στην πλατεία αλλά δεν είχε συμμετοχή κάτι που δέχθηκαν και οι δικαστικές αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τα παιδιά 2ης γενιάς αλλοδαπών που μένουν στην Ελλάδα έχουν φτιάξει συμμορίες εντός και εκτός σχολείων και κάνουν ότι γουστάρουν, γιατί με το πρόσχημα Είμαι ανήλικος δεν θα μου κάνουν τίποτα (Για παράδειγμα τα καλόπαιδα που δείρανε το σταθμάρχη). Όσοι αμφιβάλουν ας ρωτήσουν τα παιδιά τους που πάνε γυμνάσιο- λύκειο τι κλεψιές και ξύλο πέφτει καθημερινά.

  2. Όταν θα σφάξουν, που θα σφάξουν, ποιος θα κατηγορηθει;

  3. μετά τα αλητάκια που έδειραν το σταθμάρχη, τώρα έχουμε και αυτά τα γυφτάκια ελεύθερα. Η δικαιοσύνη δίνει το καλό παράδειγμα
    Μόνο η αυτοδικία αποτελεί γνήσια μορφή δικαιοσύνης, και αυτή τη μορφή θα πρέπει να επιλέξουν τα θύματα. Μακριά απο δικηγόρους και άλλα τέτοια παράσιτα

  4. Το μελλον που τους αξιζει το προσδιοριζουν μονοι τους με την συμπεριφορα τους, οταν απο τωρα αρχιζουν τις ληστειες και τα μαχαιρωματα δρωντας εις βαρος του κοινωνικου συνολου , πρεπει να εχουν την αναλογη τιμωρια, διαφορετικα η ατιμωρισια θα τους αποθρασυνει και θα συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο!!!!!!! Το να παρουσιαζονται στο Αστυνομικο τμημα δεν ειναι τιμωρια!!!!!! Η δικαιοσυνη να αλλαξει αυτο το βιολι να τα αφηνει τα παλιοπαιδα ελευθερα!!!!!! Ελευθεροι οι αλλοι αλητες με τον ξυλοδαρμο του ανθρωπου, ελευθεροι αυτοι τωρα, αντε και το ξευτιλισατε!!!!!!!!!

    1. ΤΟ ΛΕΝΕ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ”!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

Comments are closed.