Αργυρούπολη: Δύο ανήλικοι Αλβανοί συνελήφθησαν για την άγρια επίθεση σε 15χρονο και 17χρονο

Κοινοποίηση:
111

Δύο ανήλικοι Αλβανοί οι οποίοι συνελήφθησαν είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ των μελών της συμμορίας που ξυλοκόπησαν άγρια έναν 15χρονο και έναν 17χρονο, χθες το βράδυ, στην Αργυρούπολη, προκειμένου να τους πάρουν τα κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο αλλοδαποί, που είναι ηλικίας 16 και 17 ετών, ταυτοποιήθηκαν και κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες, λίγο μετά τις 19:30, οι δράστες μόλις είδαν τους δύο ανήλικους στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τους πλησίασαν και ξαφνικά άρχισαν να τους χτυπούν άγρια, ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσαν τον 17χρονο. Αμέσως μετά αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα των δύο νεαρών και τράπηκαν σε φυγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αφήστε τα παιδιά ελευθέρα , ξέρουν και ξένη γλώσσα , πάνε και στο κατηχητικό
    φανταζομαι οτι μέχρι την πέμπτη θα ειναι ελεύθεροι

  2. Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι από τότε που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα τραμπουκίζουν τα Ελληνάκια , 30 χρόνια τώρα.

  3. Άρα γε να είναι από τα 2ης γενιάς προσαρμοσμένα μεταναστόπουλα από την Αλβανία ; Αλβανάκο, αραπάκο, ζήσε τον μύθο σου στο Ελλάδισταν, δέρνε τα άλλα παιδάκια, λήστευε άμα σου γουστάρει, βίασε άμα θέλεις αρσενικούς και θηλυκούς, κι εμείς εδώ θα σε φροντίζουμε και άμα λάχει θα σε Ελληνοποιήσουμε (με συνοπτικές διαδικασίες). Η κατάσταση θα αλλάξει άρδην όταν θα αλλάξει ο νόμος περί ανηλίκων. Οι συμμορίες πλέον στρατολογούν ανηλίκους, γιατί αφήνονται ελεύθεροι, άρα η δουλειά (κλοπές, κλεπταποδοχή κινητών στο κέντρο της Αθήνας κλπ) γίνεται και αποδίδει. Βάλτε τους λοιπόν φυλακή ή βάλτε τους κηδεμόνες τους στη φυλακή, κατασχέστε τις περιουσίες τους και δώστε τις ως ψυχική οδύνη στα θύματά τους. Ακόμα καλύτερα : απελάστε τους οικογενειακά, ως ανεπιθύμητους.

  4. Αλβαναριά, μια φάρα που πρέπει πάση θυσία να φύγει απο την Ελλάδα.

  5. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Φυσικά για αυτούς τους αλβανούς κανένα κανάλι δεν θα πει τίποτα και κανένας εισαγγελέας δεν θα κάνει τίποτα στους γονείς τους

  6. Ξύλο και πάλι ξύλο και πάλι ξύλο και πέταμα στην Αλβανία.

Comments are closed.