Αργολίδα: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Επίδαυρο – Νεκρός ο οδηγός μηχανής

Κοινοποίηση:
w08-170007w29204628astynomiafaros

Σε θανατηφόρο τραυματισμό του οδηγού μηχανής που συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Επίδαυρο Αργολίδας, εξελίχθηκε δυστυχώς τελικά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 12:30 περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκρός είναι ο οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού που συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο κάτω  από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, λίγο μετά την Μονή Αγνούντος στην Εθνική Οδό Ισθμού Αρχαίας Επιδαύρου.

Στο σημείο της σύγκρουσης επιχείρησαν η Πυροσβεστική Ναυπλίου με δυο οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον άτυχο αναβάτη στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άλλος ένας επαρχιακός δρόμος που όπως και ο άλλος που πηγαίνει Μπράλο, γίνεται πόλος έλξης για τους οδηγούς μηχανών για να “ξύνουν γόνατο”. Αποτέλεσμα τα εκατοντάδες εκκλησάκια δεξιά και αριστερά. Του έφυγε η μηχανή; Έκανε προσπέραση ο οδηγός ιχ ενώ έχει διπλή διαχωριστική γραμμή καθ’όλη τη διαδρομή; Και τα δύο μαζί; Ότι συνδιασμός και να έπαιξε, η οδηγική παιδεία που δεν έχουμε είναι ο νο1 λόγος που αυτοκτονούμε στους δρόμους. Στο εξωτερικό σε ελάχιστα σημεία έχει διπλή διαχωριστική γραμμή σε δρόμους όπως ο συγκεκριμένος αλλά και γενικότερα. Ακόμη και μέσα σε χωριά επιτρέπεται η προσπέραση αρκετές φορές. Εκεί όμως υπάρχουν και τα όρια ταχύτητας και τα τηρούν. Σου λέει θες να προσπεράσεις; Οκ με ανώτερο όριο τα 20 μίλια μέσα στο χωριό κάνε το. Πήγες παραπάνω; Εκεί δεν έχει τα @ρχιδιλικια της Ελλάδας με τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Πριν παρκάρεις σπίτι σου η κλήση σε περιμένει μαζί με μερικές φωτογραφίες ανφάς και προφίλ για να μην αρχίσεις τις δικαιολογίες του κwλου. Ελλάς Ελλήνων @υνανιστων. Καλό παράδεισο και αυτοί που μένουν πίσω άντε τώρα να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Comments are closed.