Αργολίδα: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή 26χρονη δικηγόρος. Η μακρά λίστα θανάτων νέων ανθρώπων συνεχίζει να μεγαλώνει

Κοινοποίηση:
26χρονη (1)

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας, με μια 26χρονη δικηγόρο από τη περιοχή της Αργολίδας να αφήνει την τελευταία της πνοή.

Φυσικά πρόκειται για έναν ακόμα ανεξήγητο θάνατο μίας νεότατης γυναίκας και δημιουργούνται εύλογες υποψίες μήπως η μακρά λίστα θανάτων νέων και παιδιών έχει κάποια σύνδεση με τους μαζικούς και αναγκαστικούς εμβολιασμούς κατά της Covid-19 που επί της ουσίας επρόκειτο περί πειραματικών σκευασμάτων.

 Η Δήμητρα Άσπρου ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.
 Το τελευταίο εξάμηνο πραγματοποιούσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου Edinburgh Law School στο πρόγραμμα Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών LLM.

Στα μαύρα έχει ντυθεί ολόκληρη η περιοχή της Αργολίδας καθώς η απώλεια της 26χρονης, σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους της και σε όσους ακόμα την είχαν γνωρίσει.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ακόμα μία 26χρονη κοπέλα με καταγωγή από το Μώλο εντοπίστηκε νεκρή, μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη.

Την άτυχη κοπέλα βρήκε ο αδερφός της ο οποίος και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Άντε Μπαρμπάκο η Αργολίδα περιμένει να ακούσει και για τη κόρη σου το καλό νέο που τη βόλεψες για ψυχολόγο.

  2. Γι αυτούς δεν ασχολείται κανένας…!!Για τους λαθρομετανάστες που πεθαίνουν μπουκάροντας παρανόμως στην Ελλάδα, κλαίνε όλοι τους με μαύρο δάκρυ!!!Ήθελα να ήξερα, οι γονείς αυτών των αδικοχαμένων νέων παιδιών, τί κάνουν??

    1. ΑΝ πεθαίνουν και δεν μας λένε κατασκευασμένες ειδήσεις για να συγκινήσουν με το ‘δράμα’ των λαθραίων (λέμε τώρα) και να αποκοιμίζουν τους νεοέλληνες

  3. Όταν επαναλαμβάνω ότι οι μπάσταρδοι προδότες που πίεσαν τον λαόν για δηλητηριασμό θέλουν κρέμασμα με τσιγγέλια όλοι αυτοί οι πούστηδες, με αποκαλείτε σκληρό. Κρέμασμα εις όλα τα εγκληματικά τσογλάνια

  4. ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    1. Έχω δει νέο παλληκάρι να έχει πεθάνει στο τιμόνι του αυτοκινήτου του πρωί στο δρόμο για τη δουλειά του. Έχουν γίνει πολλά και δεν τα έχουμε μάθει.

  5. Τι δολοφόνους ψηφίσατε ρε δολοφόνοι; (!) Ούτε τα παιδιά σας δε λυπηθήκατε;

Comments are closed.