Αράχωβα: Συνελήφθη γυναίκα που υπέδειξε τον ιδιοκτήτη ταβέρνας ως κακοποιητή του Όλιβερ

Κοινοποίηση:
χασκι

Εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη η υπόθεση κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ, στην Αράχωβα. Σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έγινε η πρώτη σύλληψη ατόμου για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης μετά τις μηνύσεις που είχε καταθέσει ο ιδιοκτήτης ταβέρνας. Πρόκειται για γυναίκα η οποία διαμένει εκτός του νομού Βοιωτίας.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έκανε λόγο για εξοργιστικές και άκρως συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του μέσω διαδικτύου από τη συγκεκριμένη γυναίκα η οποία τον χαρακτήριζε ως τον υπαίτιο του θανάτου του Όλιβερ.

«Η συλληφθείσα δεν είναι κάτοικος Αράχωβας, ωστόσο εμμονικά είχε εξαπολύσει μία πρωτοφανή συκοφαντική δυσφήμηση και εκστρατεία σε βάρος μου, διεγείροντας και άλλα άτομα σε αρνητικά, δυσφημιστικά και απειλητικά μηνύματα και σχόλια, τρομακτικού περιεχομένου» αναφέρει ο Παναγιώτης Καπλάνης στη δήλωσή του και προσθέτει:

«Η μήνυση που κατατέθηκε ήδη σε βάρος της, αφορά συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο λόγω της καθημερινής διαδικτυακής δημοσίευσης και άλλων συκοφαντικών σχολίων σε βάρος μου από την ίδια, θα υποβληθεί επιπλέον μήνυση εναντίον της, καθώς κάθε συκοφαντική και απειλητική ανάρτηση, συνιστά νέα τέλεση του εγκλήματος».

Ήδη έχουν σχηματιστεί τρεις ποινικές δικογραφίες σε βάρος ταυτοποιημένων προσώπων μετά από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στιν Ελλαδα αρκη μια καταγγελια υποδιξη στις αρχες απο ζωοφιλο για κακοποιηση ζωου χωρις καν ναχει στοιχεια για να σε τρεξει καιρος να πεφτουναι μυνησεις και απο την αλλη πλευρα εχουν ξεφυγει με την ανοχη των αρχων

  2. ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

  3. ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΟΙ , ΓΙΝΑΤΕ ΖΩΟΛΑΤΡΕΣ…για κοιταχτείτε λίγο…
    Και βεβαίως να τιμωρηθεί αυτός η αυτή, αν αποδειχθεί ότι το ζώο κακοποιήθηκε…άλλο αυτό & άλλο αυτή η μεγάλη δημοσιότητα & ντόρος!

  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Κ@ΛΟΧΩΡΙ;;;;
    ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ…

    1. Κανένας δεν θα μιλήσει στο κ@λοχωρι τους γιατί είναι όλοι ίδιοι με αυτόν που κακοποίησε τον Ολιβερ.Ευχομαι όμως να το βρουν από τον Θεό. Αυτός ξέρει.

Comments are closed.