Από τύχη ζούμε! Κομμάτι από οροφή λεωφορείου κατέρρευσε πάνω σε κόσμο – Ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα

Κοινοποίηση:
leof

Τυχερές μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο επιβάτες της λεωφορειακής γραμμής Χ95 το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου όταν μέρος της οροφής του λεωφορείου κατέρρευσε πάνω τους.

Ευτυχώς καθώς το κομμάτι δεν ήταν βαρύ δεν τραυματίστηκαν από την πτώση του καλύμματος της οροφής.

Το περιστατικό συνέβη όταν το λεωφορείο που κινούταν με προορισμό το Αεροδρόμιο, διέρχοταν από τη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι τα λεωφορεία της γραμμής Χ95 έχουν αυξημένη πληρότητα σε συγκεκριμένες ώρες, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο όταν και χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τουρίστες.

Το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κάποια παρέμβαση του οδηγού, με το κομμάτι της οροφής να βρίσκεται στα καθίσματα μέχρι την άφιξη του λεωφορείου στο Αεροδρόμιο, σύμφωνα με το Athens Transport.

Πριν από 20 μέρες ανάλογο περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής 040 στο Νέο Φάληρο. Και σε εκείνη την περίπτωση η πτώση του καλύμματος της οροφής δεν τραυμάτισε ευτυχώς κάποιο επιβάτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΟΙΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΣΑ ΚΥΦΗΝΕΣ ΠΑΡΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΗΔΑ ΚΑΝΑ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΒΙΔΟΣΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΟΦΗ ΓΕΛΙΟΙ

  2. Ντρεπεσαι παντου στο εξωτερικο να πεις οτι εισαι υπηκοος του Ελλαδισταν! Καταντια! Οι αρχαιοι προγονοι μας διδαξανε το πολιτισμο στην οικουμενη και τελικα η Πατριδα καταντησε εσχατη των εσχατων!

    1. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ 1981 ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…………

  3. Οι φυλακισμένοι είναι γατάκια μπροστά στους 300 την βουλής που τους πληρώνουμε και από πάνω.

  4. Εφοσον οι δημοσιοι οδηγοι δεν δεινουν δεκαρα για την κατασταση των λεωφορειων που οδηγουν καιρος να γινουν ιδιωτικα οπως ηταν αλλοστε παλεια να τα παρουν νοικοκυρηδες και να τα συντηρουν αναλογος αλλα αφηνουν οι πολιτικοι αληταραδες την εκλογικη τους πελατεια………………………….ολα τα κομματοσκυλα που τους ψιφηζουν εκει θα τους βρεις

Comments are closed.