Από το 100% στην απαξίωση: Τα δημοσιεύματα για την… αποτελεσματικότητα του εμβολίου για τον COVID-19 σε ένα βίντεο!

Κοινοποίηση:
210524212408_emvolio-3

Γνωστός Αμερικανός χρήστης του Twitter, συγκέντρωσε όλα τα δημοσιεύματα για το σύνολο των εμβολίων κατά του κορωνοϊού τα οποία κυκλοφόρησαν σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Πως από την απόλυτη προστασία (100%), περάσαμε στην απαξίωση.

Και την ίδια στιγμή ακόμα μιλούν ακόμα για νέες δόσεις που θα πρέπει να κάνουν για να προστατεύει ή μήπως τόσες θέλουν να κάνουν γιατί τόσες λείπουν από τους οικονομικούς ισολογισμούς των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών;

Έτσι έχουμε ακόμα ένα “ναι” της Επιτροπής Εμβολιασμού για την 5η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και αναλυτικές οδηγίες για την ενισχυτική δόση με επικαιροποιημένα διδύναμα εμβόλια για ομάδες υψηλού κινδύνου.

Μάλιστα σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης δηλώνοντας ότι όσοι εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 είναι υποχρεώνονται να επανεμβολιαστούν τουλάχιστον με… 10 δόσεις.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ποσότητας των δόσεων, βρισκόμαστε ήδη στην 4η (για κάποιους 5η) και ήδη προκύπτουν σοβαρά ζητήματα παρενεργειών και μεγάλης αύξησης των θανάτων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την ΕΕ και στις ΗΠΑ (όπου δηλαδή το εμβόλιο επιβλήθηκε με κάθε τρόπο και μέσον).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η παραγγελια εμβολιων απο την Ε.Ε, αντιστοιχει σε 10 δοσεις για τον καθενα! Το ειχα σχολιασει μαλιστα, πριν απο τον Γακη, αλλα τοτε δεν θεωρηθηκε συγκλονιστικη η ειδηση!

Comments are closed.