Από το πρωί της Παρασκευής στα περίπτερα, λόγω Χριστουγέννων, σκάζουν οι ρουκέτες: Συμβούλιο της Επικρατείας: “ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ κ’ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ με αρχηγό την ΠΡΟΕΔΡΟ”. Φάκελος “ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΒΕΝΝΟΣ”. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ: ” Απέραντη κρεβατοκάμαρα, μέθυσων και κουμπάρων με ροζ σεντόνια. Κουμάντο κάνει η Σακελλαροπούλου”. “Έχει βάλει στο βρακί της τον υπουργό Τσιάρα”. “Λάτσης, Περιστέρης, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γεραπετρίτης, Λιγνάδης, μια ωραία παρέα”. Ποιος σύντροφος; Ένα ψοφίμι είναι, έτοιμο να κατεδαφιστεί. Δεν τον βλέπετε πως είναι”;

Κοινοποίηση:
exofillo24-12

teaser24-12

Tεύχος 2086, 6 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου 25-12-2021 (κυκλοφορούμε από το πρωί της Παρασκευής λόγω Χριστουγέννων), του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo24-12

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

maktv23-12

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

 

BIBLIO-TOLIS
 Προσφορά για την επαρχία μόνον γι αυτή την εβδομάδα, το σχεδόν εξαντλημένο βιβλίο, “Χωρίς την έγκρισή μου”, για τον Τόλη Βοσκόπουλο ως ένα  σπάνιο εορταστικό δώρο.

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. OI ΒΡΩΜΟΑΣΙΑΤΕΣ οι ΑΤΟΦΙΟΙ , ΟΙ ΜΑΣΟΝΗΔΕΣ , ΑΠΟ ΤΟ 1821 ”’ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ” στα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΩΣ ”’ΤΣΟ’ΓΛΑΝΟΙ”’ ρουβικωνες-ηροστρατοι. [….και φυσικα σαν ”τρεσες”’ και προδοτες σαν τον ΑΣΙΑΤΗ των Θερμοπυλων και κολληταρια των τουρκων και γερμανων]

  2. Μακράν η χειρότερη πρόεδρος όλων των εποχών,βουτηγμένη μέσα στη βρωμιά και στη μασωνία

  3. Ρε μάγκες που να χωρέσει ο Τσιάρας στο τσικνιαρικο μικροσκοπικό βρακί της Κατερίνας?

  4. Δεν είναι δυνατόν η τεκτονική ιδιότητα των λειτουργών του κράτους να αποκρύπτεται από το κράτος. Οι τέκτονες μεταξύ τους ανταλλάσουν όρκους σιωπής και αλληλουποστήριξης. Δεν είναι σαν τα μέλη ενός σωματείου ή κόμματος. Για αυτό και αποκαλούν ο ένας τον άλλο “αδελφό”, δεν είναι τυχαία η χρήση της λέξης. Ουσιαστικά είναι μεταξύ τους ως συγγενείς πρώτου βαθμού. Κατά συνέπεια υπάρχουν τεράστια ασυμβίβαστα που δεν ανιχνεύονται. Για παράδειμα, δυο “αδελφοί” να είναι μέλη του ίδιου συλλογικού οργάνου, κάτι που για συγγενείς απαγορεύεται. Ο ένας να είναι ο κριτής και ο άλλος ο κρινόμενος. Ο ένας να είναι υποψήφιος και ο άλλος εφορευτική επιτροπή. Και πολλά άλλα. Όλα τα παραπάνω προβλήματα θα λύνονταν με την αποκάλυψη τις ιδιότητάς τους στο κράτος (με πρόνοια για προστασία των προσωπικών τους δεδομένων) και την εφαρμογή των ασυμβιβάστων που ισχύουν για συγγενείς πρώτου βαθμού.

    1. Απολυτα σωστα οσα λετε.
      Και ειναι φανερο – για τον μυημενο – οταν ακουμε τον Παπαδακη, τον Αυτια και πολλους αλλους να αποκαλουν καλεσμενους τους στα καναλια ” φιλους και αδελφους”.
      Στον μεσο τηλεθεατη αυτο περνα απαρατηρητο, θεωρειται σαν μια προσφωνηση οικιοτητας, αλλα για τους ‘γνωριζοντες’ σημαινει οτι ο εκαστοτε καλεσμενος ειναι στο….’κολπο’…

  5. Πέφτει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4-5 μήνες ζωής της απέμειναν. 22% σε δημοσκόπηση που δεν τολμούν να βγάλουν στον αέρα.

  6. H πολύ « ελληνική» οικΟγένεια Σπύρου Λάτση, ο μέγαλος γυιός Τζων παντρεμένος με Αγγλίδα υπάλληλο τους, η μεγάλη κόρη Ενριέτα με τον Εβραίο Σιμόν Μπλανκ, ο δεύτερος, ο Αλεξάντερ, με τουρκάλα (!!!) ενώ μικρή, γύρα στα σαράντα, αρέκεται στην συντροφιά γυναικών…
    Η γυναίκα του Δωροθέα ελληνοαγγλίδα, πατέρας της ο Άγγλος διπλωμάτης Μπάρκλεϋ και η μητέρα της κόρη του ναυάρχου Περικλέους Ρουσέν.

  7. Χρόνια Πολλά & Καλά Χριστούγεννα Στέφανε, επιτελείο και αναγνώστες -ριες, στο Μακελειό, καθώς και στις οικογένειές σας και τα παιδιά σας…

  8. μονο που βλεπεις τα ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ …
    ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ που εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ…

  9. Πόση σαπίλα υπάρχει σ αυτόν τον τόπο…..

  10. Τα έλεγε η Μαργαρίτη πριν χρόνια για το δικαστικό χώρο …..

  11. Και τι είπε ο Αδωνουκος; Ότι δε θα έχουμε λοκ ντάουν;
    Άμα δλδ κλεισουν τα Κέντρα διασκέδασης δεν είναι ρε βλαμμενε γεροντομπουμπουκο ΛΟΚ ντάουν για εμβολιασμενους;;
    Εεε μ@λ@κα;;;
    Κι αφού δεν είναι τρομερά τα 50 χιλιάδες κρούσματα γιατι να εμβολιαστουμε;;
    Ε ηλίθιε;;

  12. Άντε με το καλό μέχρι να έρθει η ωμέγα θα έχουμε δει τα ραδίκια ανάποδα απο τις δοσεις κι απ’ την πεινα.
    Βγήκε πάλι ο Μπουμπούκος εεε;;
    Γιατί τον λύνουν;;

  13. Κινεζικές μάσκες KN95 υπερκοστολογησεις και αμαρτωλές ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ!!!!

  14. ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!!

    Μπαίνοντας στο κτίριο του Συμβουλίου Επικρατείας, το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς, είναι η προτομή του ιδρυτή του ανωτέρω δικαστηρίου, ο οποίος είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο πλάι και δεξιά της προτομής, βγάλαμε αυτήν την φωτογραφία!!

    Εμείς αυτή την φορά δεν θα ρωτήσουμε απλώς τι δουλειά έχουν τέτοια σύμβολα μέσα στο ίδιο το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, αλλά απαιτούμε , να ξηλωθούν. Τι δουλειά έχουν μασονικά σύμβολα, μέσα στο συμβούλιο της επικρατείας; ΕΕΕ;;;

    https://www.newsnowgr.com/article/47017/masonika-symvola-sto-symvoulio-epikrateias.html

  15. Ο Ρουβάς έχει οικονομικά προβλήματα λογικό είναι. Στην τελική λεφτά των κοροιδων είναι από την τσέπη του τα δίνει. Κλαίνε και οι πέτρες.

  16. Πω ω…πω…. Εξώφυλλο που τους τσάκισε όλους.
    Τρέχω στο περίπτερο αύριο λέμε με τα χίλια.
    Δώσε πόνο στα Ανθελληνικά κόπρανα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και γονάτισε τους.

Comments are closed.