Από το κακό στο χειρότερο! Κάποιος να τη μαζέψει! Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα σεξ με την Άννα Βίσση»

Κοινοποίηση:
traiana

Η Τραϊάνα Ανανία έπαιξε το παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» για χάρη της εκπομπής «Breakfast@Star».

Η ηθοποιός απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα, μετά το βίντεο που ανάρτησε από την Ικαρία γράφοντας πως «όλοι εδώ είναι ξενέρωτοι», ενώ κατηγόρησε και έναν ηλικιωμένο άνδρα, ότι την «έπαιρνε μάτι».

Μεταξύ άλλων, μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν «με ποιον διάσημο Έλληνα ή με ποια διάσημη Ελληνίδα θα έκανες σεξ;». Τότε η ίδια απάντησε «με την Άννα Βίσση».

Όσο για το σχόλιο που εισέπραξε και την ενόχλησε περισσότερο από όλα μετά το βίντεο από την Ικαρία, ήταν όπως είπε ότι «ανέβασα το περιστατικό με τον 89χρονο για να πάρω likes και το είπε κοπέλα που είναι απλό την Ικαρία με επιχειρήσεις, 25 χρονών».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν έφυγα από το νησί γιατί δεν έβρισκα καράβι να γυρίσω με το αυτοκίνητό μου, θα έπρεπε να πάω Μύκονο να μείνω, που δεν θα έβρισκα ούτε εκεί να μείνω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Νίνο, δεν μας τα λες καθόλου καλά. Μήπως είσαι από “εκείνους”;

  2. Aυτή η Τραίάνα είναι κουκλίτσα και πολύ καλή ηθοποιός. Αυτό για τη Βίσση το είπε έτσι για πλάκα. ¨Οσο για την Ικαρία, ποιός λέει ότι οι πορνόγεροι δεν έχουν το νου τους στο σεξ? Φυσικά, και κάποιος τέτοιος θα την “έπαιρνε μάτι.” Γιατί θα είχε λόγο να πει ψέμματα η κοπέλα? Μια χαρά πεντάμορφη είναι. Αν είπε ότι στην Ικαρία είναι όλοι ξενέρωτοι δικαίωμα της δεν είναι να εκφράσει την γνώμη της? Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

    1. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ …..ΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ…..ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

      1. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΑ ΣΟΥ ΕΣΥ…

    2. Που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά; Εγώ σου λέω ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα. Πως είσαι λοιπόν τόσο σίγουρος και θες να μας πείσεις;
      Σου λέω λοιπόν εγώ γιατί δηλώνονται όλα αυτά. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

      1. Ε, καλά, εντάξει. Πέσε ότι τα είπε όλα αυτά για την δημοσιότητα της. Δεν έκανε και κανένα έγκλημα η κοπέλα. Υπάρχουν και χειρότερα.

Comments are closed.