Από τη μάσα της ΕΡΤ και την εκφώνηση σοβαρών δελτίων, κονφερανσιέ του “μίστερ μπούτια”! Αντε και υπουργάρα η Ποπάρα!

Κοινοποίηση:
Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη. Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023  (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Την πρώτη της εμφάνιση ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Πόπη Τσαπανίδου στην πόλη απ’ όπου κατάγεται, τη Θεσσαλονίκη. Όμως, ο λόγος για τον οποίο η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου ήταν η προσφώνηση προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Δήλωσε ότι είναι συγκινημένη που υποδέχεται τον κ. Τσίπρα στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εγκαταλείψει τη συμπρωτεύουσα.

Καλωσορίζοντας στο βήμα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε ρυθμούς και τόνους… «Θα μας τα πει μαζί με όλα όσα θα κάνει για τη χώρα φέρνοντας δικαιοσύνη παντού, φέρνοντας την πολιτική αλλαγή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Πρόεδρε, έλα, έλα με φόρα!» είπε με ενθουσιασμό και υπό τους ήχους κόρνας γηπέδων η Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως αναμενόταν στο twitter έγινε… πάρτι:

https://twitter.com/Magda833/status/1622756552041021441?s=20&t=SAGyiCafjMX6GIADEE8HUQ

https://twitter.com/apablaze/status/1622662237042143232?s=20&t=XGFkuG3hebxA7k6WGlMiDQ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Μαλλον ο γκομενος δεν στον χωνει καλα Ποπακι . Ο Αλεξης δοκιμαστηκε και περασε τις εξετασεις ? Θα σε αρπαξει απο τα μαλλια η συζυγος . Κρατησου λιγο και χυνεις μετα.

  2. μπέρδεψε το χώρο και την ώρα, Πόπη, για άλλη ώρα και σ’άλλο χώρο κολλάει το ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΒΟΥΠΠΠ … ΤΟ ΤΡΩΣ, κορίτσι μου, τα μπέρδεψες και ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ? Γιατί γουστάρεις τον Τσίπρα να στο φορμάρει παντού

  3. Πόπη βλαχάρα πες στον Bugs Bunny να σου ισιώσει το μάτι

  4. Στόχος είναι τα σκατάααα θα χορτάσεις με αυτάααα ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θα ΡΕΥΤΕΙΙΙΣΣ

  5. Η Πόπη πως έφθασε στην Αθήνα; Τι δουλειά είχε;
    Στο βιογραφικό της αναφέρει γεννηθείσα στην Θεσσαλονίκη από Ποντίους γονείς εκ Βοσκοτοπίου Κιλκίς.
    Το 1983, στα δεκαέξι της στην ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ και στην εφημερίδα Μακεδονία.
    Όλα φυσιολογικά…
    Το ερώτημα: ποιός την προώθησε από πίσω;

    1. ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΑΚΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ.

    2. Από μπρος είναι Παρθένα( το όνομά της), από πίσω μπαίνουν τρένα(που την προώθησαν)

  6. Αυτή είναι η κατάντια της χώρας μας…αντί να βγουν νέοι.. καθαροί.. αξιόλογοι άνθρωποι στην πολιτική σκηνή βγαίνει η καθε σαβουρα… ντροπή και αισχος…όλοι αυτοί οι παλιογεροι και οι παλιογριες δεν αφήνουν νέο να προκόψει.. Αυτή είναι μια αδιαντροπα Πολυξένη εκ των προτέρων..ανεπιθύμητη.. ανεπιθύμητη από όλους τους Έλληνες..από όλη την Ελλάδα…

  7. ευτιχως δε ζω στην ελλαδα να με κυβερνουν αυτα τα ρεμαλια του κερατα οι πορνες και οι πουστιδες. ΕΥΤΙΧΩΣ!!!

    1. Γεμάτη αλκοολικους, πορνες και μαφιόζους είναι η φτωχή και παγωμένη Ρωσία. Κάνεις σοβαρός άνθρωπος δεν έχει ως πρότυπο την εντελώς διεφθαρμένη Ρωσία. Να μου πεις για την Ελβετία η τημ Ιαπωνία να σου πω μάλιστα μπράβο!

  8. Πασοκοαριστεροσκουπίδια. Και όμως, ξέρω από τώρα τι ποσοστά θα πάρει ο συνααπισμός στην Θεσσαλονίκη σας, τεράστια. Γιατί δεν βάζετε μυαλό, τέτοιοι είστε και τέτοιους αλήτες θέλετε. Νότια Μακεδονία σας έκανε ο αλέξης, από Μακεδονία σκέτη. Βλάκες μπουγατσάδες, ό,τι νινί βγαίνει μπροστά τρέχετε από πίσω. Εύα, Πόπη, Νοτοπούλου, Ράπτη, Λίλη, άντε βάλτε στη Βουλή και την Φαίη του λιάγκα.

  9. Όσο καιρό παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εκπομπές ανάλογου ύφους, διατηρούσε λόγω αναγκαιότητας πολιτικής ορθότητας, το προφίλ της σοβαροφανούς. Τώρα, φάνηκε όλο το “μεγαλείο” της προσωπικότητάς της! Πολύ αποτυχημένη επιλογή του σύριζα, δεν κάνει ως εκπρόσωπος τύπου, πόσο μάλιστα για να σηκώσει το βάρος των εκλογών.

  10. Τελικα οι ραδιοαρβυλα την ξεμπροστιασαν κανονικα οταν πριν λιγο καιρο ελεγε οτι δεν θα μπει στην πολιτικη

  11. Παντως απο την συγκεντρωση αυτη φανηκε το τελος του τσιπρα….σε ενα γηπεδακι 2500 θεατων που το μισο το κλεισανε για να μπορεσουν να γεμισουν το υπολοιπο ειχε τα στελεχη να καθονται μπροστα και στις κερκιδες αντε 2000 κοσμο σε μια πολη 1000000…. στην Μακεδονια τσιπρας και κουλης θα πανε απατοι…..

  12. Η ντροπή την βλέπει καί ντρέπεται την Μακεδονίτισσα Θεσσαλονικιά ,,

  13. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΛΛΗΘΩΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
    ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΓΥΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΟΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥ.

  14. ΑΥΤΗ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΗ…..

  15. Αυτή θα πάει κόντρα σε τι και ποιον; Αφού ο άντρας της είναι συνέταιρος με τον Βλακογιάννη στην εταιρεία Real Estate που θέλει να εκποιησει τον Λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια. Στην βιτρίνα σύντροφοι με τους αναρχομπαχαλακηδες και στην μάσα χώρια.

  16. Τσίπρα, εκτός από την Πουτσανιδου πάρε και την Αννίτα Πάνια. Βάλε και λίγο Φαίη Σκορδά και πας για χρυσό βατόμουρο …με φόρα!!!

  17. ΧΑΧΖΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΔΟΥ ή ΠΟΥΤΑΝΙΔΟΥ ;

  18. αυτη θα πηδιε….τ@ι στις πρεσπες ??????……ο λαος δε ξεχνα!!!!!….

  19. Έλα με φόρα,σε περιμένει στα 4 με το στρίνγκ

  20. Προεδρε ελα με φορα να τα κανεις ολα ενα μπαχαλο και ο Κος Κατρουγκαλος να φτιαξει και αλλον τετοιο καλο νομο , οπως τον προηγουμενο κλπ !!!

  21. Γουστα ειναι αυτα,φιλαρακια.Εσεις καθιστε με τον κωλο χεσμενης μαιμους,Οικονομου,να σας ειρωνευεται,να πεταει μαλακιες,και να υποτιμα την νοημοσυνη σας.Επισης,απασχολειστε την παλαμη σας με νεαρες οπως η Μιχαηλιδου που κυνηγαει τα ορφανα και κατατρεγμενα,κατι Νικολαου με τις μιζες και για τους νεκροφιλους εχουμε και Κεραμεως.Αλλωστε η πολιτικη οξυνεια δεν ειναι και το ατου σας.Μονο οι ονειρωξεις.

  22. Αξια της…. τυχης της! Θα το μετανοιωσει συντομα αλλα θαναι πολυ αργα!

  23. Τσομπανίδου και Mr Μπούτιας ταιριαστό ζευγάρι, Μπέτυ κοίτα να δεις αν έρχομαι

  24. Για τα παρατράγουδα η συγκεκριμένη χαζοβιόλα!!

  25. ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΦΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΡΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΑΥΡΟ ΓΑΜΟΤΟ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΚΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΧΟ /ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

Comments are closed.