Από τα ψηλά στα χαμηλά ο Γιώργος Ανατολάκης: Πώς έφτασε από τον Ολυμπιακό και τη Βουλή να εργάζεται ως ντελίβερι

Κοινοποίηση:
δφδε

Από την απόλυτη καταξίωση στην κατάσταση οικονομικής ένδειας βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Ηρακλή και πρώην βουλευτής, Γιώργος Ανατολάκης.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής συνεχίζει να αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και έχει αναγκαστεί να εργάζεται πια ως διανομέας κούριερ σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Ο Γιώργος Ανατολάκης μόλις σταμάτησε το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε με την πολιτική. Εξελέγη βουλευτής με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη πριν προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, επί προεδρίας, Αντώνη Σαμαρά.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο λαμπερή για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε το σπίτι του στη Βούλα λόγω χρεών προς τις τράπεζες ενώ και ο χωρισμός του με την επί 15 χρόνια σύζυγό του Ζάννα Χολέβα και η διατροφή που κλήθηκε να πληρώνει του αύξησαν τα οικονομικά ζητήματα

Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο πρώην βουλευτής σήμερα εργάζεται ως delivery σε κατάστημα ανταλλακτικών στη λεωφόρο Θηβών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Τόσα μύρια τι τα έκανε ο κύριος; Αυτοί όλοι τι τα κάνανε τόσα λεφτά που κάποτε τα σκορπούσαν ασύδοτα; Κρατάμε και μια πισινή κύριε οι καιροί αλλάζουν.

  2. Αφου εγινε βουλευτης και ο Ανατολακης, μπρουμε και επισημα να αλλαξουμε το ονομα της χωρας σε Μπανανια

  3. Η μεγαλύτερη μορφή πού πέρασε από της βουλής τα έδρανα.

  4. Θυμαμαι καποια περιοδο πριν χρονια πολλα επαιζα ερασιτεχνικα ποδοσφαιρο ανηλικος ακομα και ειχαμε προεδρο εναν νεοπλουτο φαντασμενο που ειχε κερδισει μυρρια στο Λοττο.Λογω φροντιστηριου εχανα καποιες προπονησεις .Και φανταζοντας τον εαυτο του ως μεγαλοπροεδρο ενα απογευμα μου την ειπε αγρια μπροστα στους αλλους και μου ειπε θα μου κοψει την μπαλλα επειδη ειμαι ασυνεπης.Ημουν δεν ημουν 17 χρονων.Τον εγραψα στα φρυδια μου και δεν ξαναπατησα και επικεντρωθηκα στο σχολειο και το διαβασμα.Χρονια μετα επιστημονας με δικο μου γραφειο , επιτυχημενος και οικονομικα ανεξαρτητος σε διακοπες με την οικογενεια μου συναντησα τον 60χρονο πρωην νεοπλουτο σερβιτορο σε νησι των Κυκλαδων καθως εχασε τα παντα λογω καλοζωιας και σπαταλης.Μας σερβιρε , με γνωρισε, μιλησαμε.Του αφησαν φιλοδωρημα ενα 20ευρω.Ρε φιλε ποσο το ευχαριστηθηκα δε φανταζεσαι.Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα γεματο αμορφωτους, τζαμπατζηδες, πουθεναδες και τυχαρπαστους…στα φρυδια μας για τον Ανατολακη.Ουστ ρε….

  5. Αμα κανει και ντελιβερι καφεδακι προς Ταυρο μερια να το βοηθησουμε το παλικαρι.Να του δωκω και πουρμπουαρ κανα 50λεπτο…

  6. Ένας αμόρφωτος που δεν ήξερε να μιλάει και ήθελε να γίνει και βουλευτής,διανομέας και πολύ σου είναι φίλε

  7. Αυτός ήταν κινητό δρεπανηφόρο όταν έπαιζε αμυντικός…

    Σακάτεψε το Χρήστο Κωστή όταν έπαιζε στην ΑΕΚ και ουσιαστικά του τελείωσε την καριέρα

    Θεία δίκη ??

    1. Και νομιζε οτι και στον ατρομητο που επαιξε τελευταια… θα ειχε την ιδια ασυλια απο τα κορακια της παραγκας οπως κι οταν ηταν στον κοκκαλικο!

  8. Ρε το μπαστουνοβλαχο μπαρμπα γιωργο…

  9. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ…………….ΑΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΑΛΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

    1. Έχεις απόλυτο δίκιο….όχι μόνο για τον Ανατολάκη (που με την κλίκα του έδιωχνε όλους τους καλούς αμυντικούς στον Ολυμπιακο …από Άντζας μέχρι Εντου Ντρασενα)…..Αν δεν υπήρχαν οι προδότες του Λαός να βοηθήσουν τον πράκτορα ΓΑΠ….δεν θα περνούσε μνημόνιο….

Comments are closed.