Από τα τελευταία άρθρα του εκτελεσμένου δημοσιογράφου Καραιβάζ: Νέο σοκ! Διέθεταν την ασφάλεια μαμούθ σε κατηγορούμενο για απάτες – Πώς εκβιάζονταν και οι αστυνομικοί

Κοινοποίηση:
karaivaz_copy_1

Το κείμενο με τίτλο “Νέο σοκ! Διέθεταν την ασφάλεια μαμούθ σε κατηγορούμενο για απάτες – Πώς εκβιάζονταν και οι αστυνομικοί” ήταν ένα από τα τελευταία κείμενα που είχε υπογράφει ο δολοφονημένος Γιώργος Καραϊβάζ, στο bloko.gr, όπου αρθρογραφούσε.

Διαβάστε τι είχε γράψει:

“Σε βαρέλι δίχως πάτο μετασχηματίζεται η φαρσοκωμωδία απροσμέτρητης κακογουστιάς και υποκρισίας στην αστυνομία. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες όσο κι εξακριβωμένες πληροφορίες του bloko.gr, σε βάρος του υψηλού φυλασσόμενου έχουν υποβληθεί τους τελευταίους μήνες, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι, 4 μηνύσεις από πολίτες που υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν.

Ο πολιορκημένος από αστυνομικός υψηλής κρισιμότητας στόχος, φέρεται να είχε συστήσει εταιρεία τηλεπώλησης ακριβών κινητών τηλεφώνων σε τιμές … κάτω του κόστους. Το γεγονός της ιδιοκτησίας της επίμαχης εταιρείας, όπως και ο ονομαστικός τραπεζικός στις οποίες γινόταν οι καταθέσεις των χρημάτων, εξακριβώθηκε πως ανήκαν στο ίδιο πρόσωπο. Στον υψηλά φυλασσόμενο.

Σε τουλάχιστον 4 μέχρι σήμερα περιπτώσεις και σε αστυνομικές υπηρεσίες της Λάρισας, Αμαρουσίου και Αμπελοκήπων στην Αθήνα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος του μετά από καταγγελίες ισάριθμων πολιτών, ότι παρότι κατέβαλαν το χρηματικό αντίτιμο, καταθέτοντας συμπληρωματικά τα … παραστατικά αγορών, ουδέποτε παρέλαβαν τα τηλέφωνα. Μάλιστα, η εταιρεία με τις προσφορές, τύγχανε συστηματικής προβολής από κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας δια μέσω και του ίντερνετ.

Η τελευταία καταγγελία, έγινε στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου. Συνεπώς, το επιπλέον ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η αστυνομία διαθέτει συνοδούς ασφαλείας και σε κατηγορούμενους για απάτες. Ή μήπως δεν γνώριζε η αστυνομία, ποιες έρευνες κάνει η αστυνομία; Εάν ναι, θα μπορούσε κάλλιστα να διευρύνει τον κύκλο της προστασίας και σε άλλους υπόδικους, όλων των κατηγοριών της εγκληματικότητας, ούτως ώστε να τους συλλαμβάνει άκοπα και δίχως κατασπατάληση δυνάμεων σε αναζητήσεις, στην περίπτωση έκδοσης ενταλμάτων ή και καταδικών. Πρόκειται για μια απόλυτα λειτουργική και αχρεωστήτως καταβληθείσα λύση.

Το εξοργιστικά οξύμωρα είναι πως σύμφωνα με τις αναφορές, εκβιάζονταν ακόμη και οι αστυνομικοί συνοδείας! Ειδικά όλοι όσοι αρνήθηκαν να εκτελέσουν χρέη οδηγού, πιέστηκαν να το κάνουν με το επιχείρημα ότι θα καταγγελθούν στις “εταιρικές” προς αυτόν εσωτερικές υποθέσεις για εκβιαστική διεκδίκηση μηνιαίου πανωμισθώματος ύψους 500 ευρώ! Μάλιστα, οι συγκεκριμένες αναφορές λέγεται πως … αξιοποιήθηκαν προκειμένου να ληφθεί χθες κατεσπευσμένα η απόφαση της επιτροπής για αφαίρεση των αστυνομικών από τον υπό προστασία στόχο!!!

ΕΛΑΣ και ΓΑΔΑ, υπάρχει ακόμη πιο κάτω;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Θα τον έφαγε πληρωμένος εκτελεστής από τα Βαλκάνια!

  2. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΜΕΤΟΣ ΑΗΔΙΑ

  3. ΠΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΥΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ???

  4. Και μετά σου λέει επί Σύριζα η χώρα δεν ήταν καλά…. τώρα καλά είναι δηλαδή που έχει γίνει σαν προτεκτοράτο της Κομόρα ??? Η ΝΔ έχει κάνει το κράτος μπουρδέλο ώρα να πάρουν παπούτσι τα λαμόγια

  5. Ήταν περιπτώσεις απάτης αυτές που περιγράφει… Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ σας. Πρέπει να βγει η αλήθεια

  6. Στέφανε “Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σάν καλιακούδα”.Τά μάτια σου τεσσερα.Τό αδίστακτο συνδικάτο εκλήματος έχει αφηνιάσει καί σκορπάει θάνατο.Είσαι μοναδική ελευθερη φωνή τής Ελλά-
    δας.
    Γιάννης Λάκων

  7. Το οργανωμένο έγκλημα κυβερνά την Ελλάς.. Η Κολομβία είναι γατάκι 😺, μπροστά στην Ελλάς της μεταπολιτευσης…

  8. Αυτός που έβαλε να το κάνουν, έχει τη σιγουριά ότι δε θα τον βρουν γιατί καλύπτεται καλά.Ποιός ξέρει πολύ καλά να καλύπτει ενόχους;;;;;

  9. ΕΔΩ ΒΓΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΟΥΚΙΝΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ…………ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ…………..

  10. Τα είπε όλα: ΕΛΑΣ και ΓΑΔΑ…. Σαπίλα και μπόχα. Καταλάβατε; Καλά έκανες και το ανέβασες Στέφανε.Ως ελάχιστο φόρο τιμής. Σαν τελευταίο αντίο στον Γιώργο.

    Κρίμα.Σε εμένα προσωπικά έδινε την εντύπωση ότι ήταν Σπουδαίος άνθρωπος.Ασ μην τον ξεχάσουμε γρήγορα.Ας γίνει αφορμή ο θάνατος του για σκέψη, για το πόσο βρωμιά και σαπίλα υπάρχει δίπλα Τουλάχιστον. Δεν έχω λόγια με τους παλιόπουστες Παρασκευάτικα

    1. Πραγματικά ποια λόγια…. Δεν έφταναν όσα περνάμε ήρθε και η δολοφονία του καλού, σοβαρού και έντιμου δημοσιογράφου… Και βεβαίως καλά έκανε και ανέβασε ένα από τα τελευταία άρθρα του, το Makeleio

  11. Μπας και είναι παρακρατικοι μπατσοι που τον φαγανε?
    Τους την λεει κανονικα στην αστυνομια στο τελος του αρθρου.

    Δυο λεει ηταν στο μηχανακι. Σαν μπατσοι.

    Βασικα τη λεει στο φουρθιωτη στο αρθρο και στην αστυνομια.
    τι κανει νια ου νιαου στα κεραμιδια

    1. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΙΛΕΡΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΕΡΒΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ….ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΜΑ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ???? ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ……ΚΡΙΜΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ.ΤΡΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΗΛΙΘΙΕ.ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ? ΦΘΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΙΟ ( ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ? ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ .ΜΗΝ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ !!!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΟΣΕΧΕ…….ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ !!!!

      1. 👍👍👍👍Συμφωνώ σε όλα, μόνο εκ πείρας σου μιλάω συν ότι η σύζυγός μου είναι από Κολομβία,εκεί πλέον είναι παράδεισος σε πολλά θέματα σε σχέση με την Ελλάδα γιατί εκεί ακόμα και στα εμπόλεμα καρτέλ ισχύει,ευτυχώς ακόμα, η ΜΠΕΣΑ και η ΤΙΜΉ,κάτι που στην Ευρώπη είναι πλέον ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ και φυσιολογικό όταν έχουμε γεμίσει πουσταριά,αφού από το 90 σιγά-σιγά,καλλιεργήθηκαν εσκεμμένα οι γκέι νοοτροπίες, αντίληψης,σκέψης και συμπεριφοράς ακόμα και στους”νορμάλ άντρες”και ιδού τ’αποτελέσματα. Για να ήταν με σκούτερ οι δολοφόνοι, παρακρατικοί,μπάτσοι-μπράβοι επίορκοι που σίγουρα είχαν προσχεδιάσει και βρει σκρυσφήγετο κάπου εκεί κοντά για να έχουν άμεση και πολύ γρήγορη διαφυγή και κάλυψη σε περίπτωση που κάτι στράβωνε όπως και στην περίπτωσή σου Στέφανε. Βρωμάει σκατόσωγο και διεστραμένης ξαδέρφης εγκέφαλο η συγκεκριμένη δολοφονία που όπως όλοι αυτή η σκατοφάρα γουστάρει να”φτιάχνεται”με φρέσκο, δολοφονημένο,ανθρώπινο αίμα για όσους γνωρίζουν βασικές αρχές της ανθρώπινης ψυχολογίας. Μια ζωή αγκαλιά με το οργανωμένο έγκλημα και τους καταδικασμένους επίσημα ένστολους το Μητσοτακέικο…..πάππου προς πάππου……από την εποχή της τουρκοκρατίας ακόμα!!!!

  12. Μεγάλο Θέμα αυτό, ειδικά τώρα που έρχεται μετά το σκάνδαλο ” ΜΕΝΙΟΣ ” που εκβίασε ξήλωσε υπουργό και ανάγκασε εως και κυβερνητικό μετασχηματισμό….

    Ο πρωθυπουργός και ο επικεφαλής του γραφείου του κύριος Γρηγοριαδης,
    τι ακριβώς “μέτρα” “παίρνουν” για να υπερασπιστουν την ελευθεροτυπια και τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους ????

  13. Η” εταιρεία” δολοφόνων και διαφθοράς με τ’ αρχικά ΝΔ σκοτώνει κόσμο που γράφει αλήθειες.

Comments are closed.